Söndag 2 augusti 2009

2009-08-02 17:44:16 / 0 kommentarer ..


Idag är det söndag och vi nästan lider av värmen. Det är riktigt klibbigt idag. Men jag klagar inte. Det är ändå härligt med sommar och värme.

Vi håller på att packa och fixa här hemma. Ikväll far vi till Stockholm. Den här gången med bil och två barn. Det blir trevligt måste jag säga.

I helgen har jag inte varit på Lulekalaset. Däremot var vi där i torsdags. Det var trevligt och vi träffade många människor.

I onsdags kom mina kusiner med familjer till oss. De hade med sig husvagn och husbil. När de kom gjorde vi i ordning mat och grillade. Resten av kvällen satt vi på altanen och pratade och drack vin. Mycket trevligt.

På torsdagen så ville en av mina kusiner gå till en badstrand. Hon har ju barn och de gillar ju oftast att bada. Så allihop packade vi ihop saker och så gick vi ner till Lilla Tomholmen. Jag badade faktiskt inte, men de som gjorde det sa att det var inte så kallt...

Förutom det har det mest blivit att sitta ute på altanen, varit och cyklat, varit på stan och på Storheden. Jag mest bara njuter av att inte ha några måsten... :)

Nu ska jag fortsätta packa, men vi hörs när vi återkommer från nästa äventyr!

Kram på er.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!