Fredag 11 december 2009

2009-12-13 20:11:26 / 0 kommentarer ..


Äntligen fredag! Upp tidigt med tuppen och sedan iväg till jobbet. Ringde och väckte Fian, men hon fattade aldrig att jag hade ringt. Jag ringde henne en gång till från bussen och då var hon iaf vaken. :)

Det var en bra dag på jobbet. Vi fick lussekatter och jag gjorde, min vana trogen, hela lussekattätandet till en omständig procedur. Jag vägrar att tugga på russin, så jag måste vara noga med att plocka bort alla. Annelie fick mig tillslut att prova äta en bit med ett russin. Hujjaligen. Jag rös i hela kroppen.

När jag slutade fick jag åka hem med tomten. Det är faktiskt inget jag hittade på. Om jag hade vågat så skulle jag ha knäppt kort på honom. Det var faktiskt en äldre herre, med ganska stor mage som körde bussen. Han hade äkta skägg som var så grått att det nästan var vitt. Dessutom hade han en tomteluva! :) Så nu vet ni, Tomten kör LLT-buss i år, inte rensläde.

Jag kom hem samtidigt som Mikael idag. Så vi började med maten tillsammans. När den var nästan klar så kom lillgumman hem. Dvs Sofia. Hon skulle vara hemma i helgen... :) Vi åt god middg och sedan blev det faktiskt inte så mycket mer ikväll.

Vi såg på tv och hade det allmänt mysigt.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!