Lördag 19 december 2009

2009-12-20 19:34:04 / 1 kommentarer ..


19 december = Ingelas födelsedag! Så därför:

GRATTIS INGELA PÅ DIN 39-ÅRSDAG!!!

Det är skönt att ha sovmorgon. Men det bästa är kanske inte att sova länge, utan att vakna och inte behöva stiga upp direkt. När man väl stiger upp så kan man i lugn och ro läsa tidning, äta frukost och mosja på. Det gillar jag och just därför längtar jag till julen och dagarna efter när man är ledig.

Idag tog vi en lång promenad på förmiddagen. Det var inte så kallt idag, så det var verkligen härligt. Hemma tog jag ut Billabong på en promenad. Det går bättre och bättre att ha honom ute. Han tycker det är lite fränt ändå.

Mitt på dagen började jag göra mig klar för kvällen. Satt lite vid datorn och lyssnade massor på julmusik. Mallan kom till oss vid 16-tiden och då for vi till Ingela o Tomas igen! Den här gången skulle vi på fest.

Hos Ingela bjöds det på öl och drink. Jag var ju chafför, men fick kaffe och skumtomtar. Min lycka var gjord! :) När tiden sedan var slagen åkte vi ut till Western Farm. Där blev det julbord och julshow. Och jag säger det, vilken grej. Det där borde alla göra!

Vi var ifjol oxå, men jag tycker det var bättre iår. Både maten och showen. Klart lyckad kväll! Stämningen var total. När hela publiken stod upp och sjöng O Helga Natt tillsammans med Jonas (ägaren av Farmen) då var jag alldeles skakig av upprymdhet. Fy tusan så underbart.

När det var dags att fara hem så åkte vi ut till Rasmyran. Niklas bor ju där och han behövde skjuts hem. Självklart skjutsar jag honom. Dessutom fick vi ju se hans nybyggda hus. Det var riktigt fint. När han sitter på altanen har han ungefär sex meter ner till älven. Snacka om läge... :)

Hemma var vi strax efter 2 och jag kände mig pigg och glad. Berodde nog på att jag drack kaffe hela kvällen. Jag var som en duracellkanin. Men ungefär två minuter efter jag lagt mig sov jag. Så batterierna tog snabbt slut.


Förfesten i full gång. Mikael och Niklas studerar hur Tomas gör när han häller läsk i glas.


Renny var med. Fast han hittade inte "festarskorna" så på kvällen hade han arbetsskorna. Det gick lika bra det!


Vid middagen satt jag bredvid Tomas. Här är vi uppe i en diskussion. Tror det är här han berättar om sina badäventyr i Överkalix...


Lena och Mallan hade mycket trevligt!


Mikael och jag


Ingela fick ställa sig upp och hela lokalen sjöng Ja må hon leva för henne och en annan tjej. Det var kul... :)


Plötsligt så körde de upp en HD på scenen. Då skrek jag av iver, trots att jag var spik nykter! Jag hade ju lilla kameran, vilken är värdelös i mörker. Men ni ser väl hojjen!!!


Niklas hade det så fint. Han flyttade ju in i fredags, så han har ju inte kommit riktigt i ordning. Men huset är suveränt!


Snyggt!

Kommentarer
Ingela

Tack! Usch vad jag såg ledsen ut när alla sjöng för mig... Men det var jag inte, jag var otroligt rörd över att 700 pers sjöng Ja må hon leva för mig, det är ju inte ofta man får vara med om en sån grej. Helt klart en suverän kväll igen på Farmen.

2009-12-20 22:14:53
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!