Onsdag 9 december 2009

2009-12-09 20:20:09 / 2 kommentarer ..


Varför är det så himla varmt och slaskigt ute? Jag blir ta mig tusan galen. Halkigt blir det oxå så man kan knappast röra sig därute. SUCK SUCK och åter SUCK!

Annelie lärde mig en ny sak idag. Ni vet när man läser en serietidning och de blir arga. I pratbubblan som då syns är det massa döskallar och konstiga tecken. Annelie har visat mig hur man gör det med händerna. Hon och hennes kompis Hansson har kommit på hur man gör. Visst är det kul att man får lära sig något nytt varje dag!?

När jag kom hem bjöd Mikael på go'middag och sedan försvann han. Tror det var garaget som hägrade... Jag försvann oxå, men jag intog sovrum och dator istället...

Idag fick jag ett mail med massa nya ordspråk. Flera var jättebra. Efter ett mycket klantigt misstag, så valde jag och Annelie att följa ett av ordspråken idag:
Det man inte minns, har inte hänt! :)

Jag gillar ordspråk. En gång i tiden skickade jag ett sms till alla mina vänner varje dag, med ett nytt ordspråk. Jag slutade med det för alla kanske inte tycker om det på samma sätt som jag. Men man skulle ju kunna skriva några på bloggen... Den som lever får se... (Vilket i sig oxå är ett ordspråk!)

Kommentarer
Annelie

Ja, pratbubblor och ordspråk - båda är ganska skoj.

Här kommr ett ordspråk:



Det är så roligt att leva för då får en si hur det går :)

2009-12-09 22:11:31
inge widare

Själv gillar jag citat,här kommer två: Lite kaffe

i buken ger styrka i knäna

Bättre en kråka i näsan än en skata i sängen

God jul önskar Haradsinge

2009-12-10 00:19:46
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!