Söndag 13 december 2009

2009-12-13 20:35:13 / 0 kommentarer ..


Idag fick jag inte sova hur länge jag ville. Jag var tvungen att åka på basketmatch på förmiddagen. Nåja, jag har lyckats klara mig undan hela terminen så det var väl dags. Jag bad Sofia hänga på och det gjorde hon. Trots att hon kom hem halv fyra i morse... :)

Men det märktes att hjärnan inte fungerade som den brukar. Matchen skulle spelas på bortaplan i Sunderbyn. Sofia frågar då Mathias: Vem möter ni? Ja, vem tror du? Bortamatch i Sunderbyn...?

Nåja, vi åkte dit och jag hade med mig kameran. Några hundra bilder blev det iaf. Men det är svårt att få bra bilder på basketmatcher. Jag lyckas då sällan. Inte om man jämför med antalet bra bilder mot antalet knäppta.

När allt var klart och Gammelstad hade vunnit med 30 poäng, så åkte vi. Mathias släppte vi av hemma och själv åkte vi till Storheden. Blev att köpa en sop och en anntennkabel till Fia. Lite mat fick det oxå bli.

Åter hemma hann jag bara komma in genom dörren så ville Mikael gå på promenad, så det vi gjorde. Sedan har jag tagit det mycket lugnt. Suttit vid dator, stått vid spis, suttit vid tv. I stora drag kan man sammanfatta min söndagseftermiddag/kväll så.


Mathias har nr 15.


Grabbarna håller på att värma upp.


Pepp, pepp, pepp! 1 2 3, GO GAMMELSTAD!


Matchen i full gång.

 


Svamelfia!


Märktes att hon hade sovit lite. Gick inte att få ett "normalt" kort på henne... :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!