Tisdag 1 december 2009

2009-12-01 21:52:21 / 3 kommentarer ..


ÄNTLIGEN är det december. Och ÄNTLIGEN kom vintern! Yes... :) Det är så underbart härligt med snö nu denna månad!

Idag hade jag bilen pga lite äventyr senare under dagen. När jag skulle backa ut bilen så insåg jag att uppfarten var fylld med snö. Jag struntade i det och backade ur bilen ur garaget och körde iväg. Skrev sedan på Facebook att det där kommer jag att få ångra... Men jag återkommer till det.

Först ska jag berätta att idag jobbade jag halva dagen. Efter lunch åkte jag, Mallan, Jaana och Chefen till Nordkalotten. Dags för en föreläsning. Jag hade förväntat mig mycket och blev inte missnöjd. Nisse Simonsson hette han och BRA var han. Temat var "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?". Klok man. Han berättade att det behövs bara 30 min promenad 3 gånger i veckan för att minska demens med 60%! Men hallå alla, ut och promenera!

Han sa oxå att det går faktiskt att tänka sig frisk. Det finns flera exempel på människor som egentligen borde varit döda, men pga att de bestämde sig för att överleva och faktiskt trodde på det, kunde leva många extra år. Jag tror på det där. Man ska inte vara så jävla negativ, vad blir bättre av det?

Dessutom sa han att den som bestämde sig för att gilla sitt jobb, mådde mycket bättre än de som gick dit och bara ville därifrån. Jag älskar mitt jobb och jag säger det jämt. Och jämt blir jag dumförklarad. Man får tydligen inte tycka om sitt jobb här i Sverige. Men jag gör det och jag står för det. Enligt Nisse så mår jag mycket bättre av det. Jag tillhör oxå en av dem som har lägst sjukfrånvaro på min arbetsplats. Kan ju bero på mina positiva tankar!!!

Vad hände då mer idag, denna 1:a december? Jo, efter föreläsningen körde jag direkt hem, rusade in och vi (jag och Fian) började lasta bilen full i saker. När den var proppfull åkte vi till Ica Maxi för att handla mat. In en snabbis på Max för att käka middag och sedan raka vägen till Norrfjärden till Fias lägenhet. Idag flyttar hon hemifrån! Jag saknar henne massor... Och ändå har det bara gått någon timme sedan jag lämnade henne.

Jag och Sofia packade upp alla saker vi hade med, sedan gick vi husesyn i källare. Vi hittade förrådet, men ingen tvättstuga. Sofia skulle ringa och kolla upp det imorgon.

Sedan lämnade jag min lilla flicka i hennes mycket tomma, men mycket fina lägenhet. Jag körde hem och här var det massor med småsaker som jag skulle fixa innan jag nu hamnat här vid datorn.

När jag körde från Norrfjärden ringde Mikael. Han var arg på mig... Jag hade ju nämligen kört ut bilen utan att skotta! -Du måste ju tänka på mig som ska skotta efter du har kört där! Snön sitter ju fast i marken och det går knappt att få bort den. Det är extra besvärligt när man har ett skadat revben!

Jag visste det... Han gillar verkligen inte när man kör på oskottad uppfart...

Slänger in några bilder på lägenheten. Den är som sagt ganska tom, men det är ju bara några dagar... På lördag kör jag dit resten.


Sofia i hallen.


Rummet... Det enda som finns, eftersom det är en 1:a.


En söt liten sovalkov. Väggarna ser rosa ut, men det är kameran som luras här.


Bild mot kokvrån. Här stämmer färgen bättre.


Ut mot hallen.


Den söta lilla kokvrån. Ny och fin kyl/frys.


Chokladkalendern på fläkten... :)

Kommentarer
Ulrica

Vilken mysig liten lägenhet hon har!! Det kommer ju bli kanon när hon får dit lite möbler också! :) Förstår att det måste vara en lite märklig känsla nu när hon är utflugen, men det är ju livets gång det där! Hoppas att Sofia ska trivas bra i sin nya lya!

2009-12-01 22:33:24
Ingela

Grattis till din fina lägenhet Sofia, hoppas att du kommer att trivas bra där :-)

Kram,Ingela

2009-12-01 22:37:52

Jag och Sofia hittade tvättstugan tillslut. Jag frågade grannen, annars skulle vi ha fått leta rätt länge! :) Hälsade på henne idag också, och hon bjöd på mat. Söt tjej det där! Norrfjärden säger; VÄLKOMEN till Sofia :)

2009-12-03 22:24:03
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!