Tisdag 22 december 2009

2009-12-22 21:38:12 / 2 kommentarer ..


Ja du Ingela. Tiden med Vaz'en, det var tider det. Att man kan ha så roligt och hinna med så otroligt mycket tokerier med en ful gammal bil, det är nog svårt att förstå. Men så var det. Hur Mallans kära mor, Karin, vågade låna ut bilen, det är för mig än i dag otroligt... :)

Idag har jag varit ledig. Från jobbet. Men jag steg upp strax efter 7 och då eldade jag och gjorde mig klar. Sedan for jag. Men först var jag ju tvungen att skotta framför garaget givetvis. Det hade ju snöat... Så jag skrapade uppfarten så asfalten synts. Nu ska det väl inte klagas av herr Bergström... :P

Strax efter 9 var jag på Ica. Då var det proppfullt med folk. Jag trodde inte mina ögon. Men jag skulle ju inte ha så mycket så jag trängde mig fram och tog mina varor innan jag drog vidare. Då blev det stan som besöktes. Jag gick i några timmar där innan jag återvände till Storheden.

Många många timmar gick jag även där. När jag var på bolaget ringde jag Annelie för att höra vilket vin det var hon rekommenderade. Annelie som jobbar sin sista dag innan julen idag, längtade massor tills hon fick gå hem.

Efter alla timmarna på Storheden åkte jag till Ica S för att lämna in mitt paket. Nämligen min mobil. Jag skickar tillbaka den idag. Den höll på driva mig till vansinne för skärmen låste sig konstant. Jag kunde inte ha det så. Men jag skulle få en ny, så jag hoppas jag får den snart.

15.30 steg jag innanför dörren och då blev det stressigt för att hinna få undan Mikaels julklappar innan han kom hem. Jag hann precis... :)

Sedan ställde jag mig i köket och gjorde Jansson. Mitt i den vevan kom Fian hem! Sötnosen... :) Vi åt middag och när Jansson var klar så var det bara att ge sig ut i kylan igen. Den här gången blev det ytterligare någon butik på Storheden och så till Ica Maxi. Nu skulle julmaten inhandlas. Och nu var det faktiskt inte alls lika mycket folk som i morse. Härligt!

När vi kom hem mötte jag Fian i dörren. Hon hade bestämt sig för att sova hos Niklas iaf. Jag tycker det var lika bra, för jag måste göra saker då jag inte vill ha henne i närheten! :P Jultider är smygtider...

Klockan 21 gjorde jag punkt för idag. Då har jag hållt på med saker HELA HIMLA DAGEN! Min rygg skriker av smärta och mina fötter går knappt att gå på. Men jag är mycket nöjd över det jag fixat under dagen. Skönt!

Nu ska jag gå och dricka te med min älskling. Kramar till er alla!


När jag pratade med Annelie så insåg jag att jag måste handla till Jansson, men visste inte vad man ska ha i och hur man gör. Hon lovade att ringa sin mamma och kolla och sedan återkomma. Jag var inne på Kappahl när hon ringde. Monica hade många tips och Annelie försökte återberätta alla. Jag försökte anteckna allt jag hann med där jag stod bland sockar och underkläder. Så här blev iaf lappen...


Och så här blev resultatet. Jag gjorde allt vad Annelie sagt och min Janssons Frestelse blev OTROLIGT GOD. Den kräsne kocken Mikael jublade nästan av lycka när han smakade den.
Så jag måste tacka den duktiga kvinnan Monica i Råneå för hennes hjälp! Och förmedlaren Annelie förstås... :)

Kommentarer
Förmedlaren

Mums! Vad god den där Jansson ser ut, väldigt lik min mors - jag måste ha förmedlat mycket väl :D



Å den där lappen! Ha ha den ser ju precis ut som mina handlingslappar. Jag förstår exakt i vilken ordning allt ska ske :)



Ha nu en riktigt God Jul och vi syns ju snart igen :)

2009-12-23 23:31:04

Hej!Hoppas att ni haft en bra jul!Du ser att jag har fått en ny blogg som min son gett som julklapp men det kommer att se lite annorlunda ut för att den gamla försvinner småningom



Kram

2009-12-26 18:05:41
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!