Torsdag 10 december 2009

2009-12-10 21:52:06 / 1 kommentarer ..


Idag tänker jag lite extra på Lasse som hade otur på promenaden och bröt benet. Man kan inte vara nog försiktig i dessa halkiga tider. Krya på dig Lars!

Hade storfrämmande på jobbet idag. Chefens barnbarn Cesar var på besök. Ja, hans mamma var oxå med. Och OJ vilken söt pojk med åldern ett år. Han var inte blyg och pratade gärna, även om man kanske inte förstod alltid vad han sa. Han lånade min mobil och provade att prata lite i den med. Det ÄR mysigt med barn, men inte så mysigt att jag någonsin mer vill ha någon fler själv.

Annelie skulle gå hem lite tidigare idag. När hon frågade om det gick bra att hon for, så sa jag att det gick bra, men jag ville ha ett ordspråk av henne först. Snabbt kom hon på ett:

Det man inte minns glömmer man!

Klokt sagt av dig Annelie... :P

Imorse fick jag veta av Ulrica att dansen var inställd. SUCK sa jag då... Men istället bestämde vi oss för att gå ut och äta. Hon kom och hämtade mig när jag slutade och vi for till Waldorf. I två och en halv timme satt vi på restaurangen. Vi åt och pratade massor. Kul att lära känna henne ännu bättre. Och jag tycker bara ännu bättre om henne. Hon är en fantastisk tjej att umgås med.

Dessutom hade jag idag äran att få åka med i Åbäket. Åbäket är Ulricas pappas bil. En liten söt Saab som har uppnålat innertak och maxvärme på året runt. Den har egensinniga vindrutetorkare och inget sprut i spolarvätskan. Istället för att fara på ett gympapass, tar man bilen och kör några rundor på kurvig skogsväg. Ingen servo = mycket muskler! En bil, som kanske inte har alla saker i funktion, men som har gått igenom besiktiningen, funkar fint mellan Alvik och Luleå och är tillgänglig för Ulrica att låna. Mycket mer ska man väl inte kräva!

När jag kom hem var jag saknad av min älskade sambo. Mina katter tyckte nog mest att jag störde där de låg så fint ihopkrypna bredvid husse. Lite tv, lite dator, snart i säng. Och imorgon är det FREDAG!

Kommentarer
Ulrica

Fina du!! Tack för de snälla orden! Det är ömsesidigt. Tycker det är så roligt att få lära känna dig och tycker du är toppen att umgås med också! :)



Hehehe! Fick mig ett gott skratt också när jag läste din beskrivning av åbäket. Tror att du fick med alla små egenheter!! Men så länge den tar mig från punkt A till punkt B ska jag inte klaga...eller inte klaga fööör mycket i alla fall! ;) Tänk vilka äventyr man kan få en torsdagkväll om man "hänger" med mig och åbäket! :D

Vi ses på lördag!

Kram!

2009-12-10 22:01:03
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!