Måndag 16 februari 2009

2009-02-16 20:30:28 / 0 kommentarer ..


Tillbaka till vardagen. Min chef frågade imorse om jag hade längtat tillbaka till jobbet. Jag sa att helgen gick ju så fort så jag hann inte ens längta... Jag har funderat på det där, varför helgen alltid går så fort motför två vanliga veckodagar. Jag tror att det beror på att då gör man saker som man själv väljer. Man får helt själv bestämma vad man ska göra och när man ska göra det. Dessutom tror jag att det beror på att man gör saker under dessa två dagar (helgen) som är helt annorlunda motför de dagar man arbetar. Och det är ju så även på jobbet, om man gör andra saker så går tiden fortare... Det är min genomgångna åsikt om fallet "Varför helgen går så fort".

Arbetsdagen gick i övrigt bra. Vissa draman hände, men det är sådant som händer på mitt jobb. Jag var inblandad i detta, men tog upp det med vederbörande. Vi har löst problemet och insåg att det helt enkelt var ett missförstånd för att vi inte känner varandra nog bra än. Inget som inte går att åtgärda.

På lunchen var jag till restaurangen med Mallan och handlade även åt en av mina kollegor. Denna kollega insåg att gröt var inte det hon ville äta idag. Och med tanke på hur noga denna madam är så var jag väldigt petig när jag både läste datum och kontrollerade hur maten såg ut. Någon som vet vem denna älskvärda dam är...!?

På eftermiddagen var jag på ett möte på Länsteknik. Jag var mycket nervös innan och egentligen vet jag inte varför. Men mötet gick bara fint och jag kände mig riktigt uppåt när jag gick därifrån.

När jag kom hem så höll Mikael på med bilen i garaget. Det innebär att maten var inte påbörjad... Då märkte jag att lite bortskämd är jag nog allt. För jag hann faktiskt tänka "Varför i hela friden är inte maten påbörjad? Ska JAG laga mat åt barnen?". Men så fort jag tänkt tanken slog jag bort den, gick till garaget och frågade om det var ok att barnen bara värmde rester. Det var det. Puh, då var det avklarat...

Efter maten var bortdukad och lunchen var fixad, så rullade jag ut den gröna mattan. Dvs pusselmattan. Satt en lång stund och la pussel. Tog sedan en dusch och nu sitter jag här. Funderar om jag ska vara trevlig med raringen som väntar i vardagsrummet. Tror jag är det. Vi hörs imorgon!!!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!