Måndag 23 februari 2009

2009-02-23 20:30:08 / 0 kommentarer ..


23 idag. Våran dag. Dvs min och Mikaels dag. Jag gillar det... :)

Imorse skottade jag min del av uppfarten så att jag inte körde på snön. Herren i huset tycker det är dumt att köra när det är oskottat för det blir svårare att skotta om man har kört där. Jag gjorde honom till viljes idag, även fast jag inte direkt var pigg och glad.

Jobbet var precis som en vanlig måndag. Hade massor att göra och chefen mailade mail efter mail så det fanns inte en chans att ta det lugnt. Fast det spelar ingen roll, för tiden går ju fort!

Väl hemma lagade jag middag. Chili con carne blev det idag. Det var verkligen gott!

La mig på sängen och bläddrade bland kanalerna. Sedan fick jag ett ryck och gick ut och skottade. Jag skottade hela tomten. Både garageuppfarten och uppfarten vid bron. Det kan jag säga, var första gången det hände.

In sedan och tog en dusch, kollade lite på tv och nu sitter jag här. En rätt meningslös dag egentligen, men det kan vara skönt även med sådana.

Mikael jobbar em den här veckan. Det innebär att igår, söndag, var sista gången jag såg honom i vaket tillstånd innan lördag eftermiddag. Det är ju så att han kommer hem när jag sover och när jag far till jobbet sover han. Den här veckan åker han dessutom till en arbetskompis stuga direkt efter jobbet på torsdag och kommer hem därifrån på lördag. Känns som en evighet till lördag... :) Fast alla förhållanden mår bra av att längta efter varandra ibland. Det tror jag på!

Fasen... Jag har glömt elda! Bäst jag börjar med det nu... Och så måste jag nog äta en apelsin... Nåja, vi hörs imorgon!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!