Söndag 1 februari

2009-02-01 20:56:07 / 1 kommentarer ..


Februari idag. Och detta är en kort månad. Det betyder att snart är det mars och då är det vår! Att tänka positivt har väl aldrig skadat någon...?

Idag blev dagen inte alls som vi hade tänkt. Det var meningen att Mikael skulle skjutsa Robin och hans kompis till Måttsund och sedan skulle vi åka ut på en lång tur med skotern.

Det visade sig att det var -11 grader kallt ute. Det fick jag veta när jag fortfarande låg kvar i sängen. Och jag kan säga att då har man ingen lust att stiga upp. -11 är väl inte så farligt, men ändå...

Vi besämde oss för att vara hemma idag. Vi hade nämligen ett projekt som vi var tvungen att göra idag och då kunde vi ju göra bort det på dagen istället för på kvällen.

Och tur var ju det. Det tog nästan hela dagen innan vi var klara. Vi har städat de två förråden vid hallen. Det är ju så här att vårat hus har ett dubbelgarage. Mikael har byggt det själv, när han köpte huset. När han byggde garaget ville han inte ha någon dörr, för han tänkte på lukter som skulle komma in i huset. Men sedan jag lärde känna honom så har han klagat över att han inte har någon dörr inifrån huset ut till garaget. Säkert har han tänkt samma sak många gånger tidigare.

Därför är det nu dags att göra en dörr. Men det kräver att det finns plats för en dörr och det var precis det vi fixade idag. Vi har rensat, kastat, sorterat och iordningställt otroligt många saker. Och jag har oxå lärt mig en ny sak om Mikael. Han är helt enkelt jack-galen. Hur många jackor som helst har denna man i sin ägo. Och fula var många av dem.

Jag (och delvis Sofie) försökte få honom att slänga än den ena, än den andra. Men det var ingen lek. Han vill inte slänga något! Men hallå, midjekorta jackor med axelvaddar kommer inte att bli moderna igen!!! Ahhh, jag blir galen.

Nåja, vi kompromissade ganska mycket och det blev i alla fall en säck skräp och en säck till röda korset (som om någon vill ha hans himla jackor).

När vi var färdiga och mycket nöjda med dagen så blev det middag. Mikael drog sedan på hockey och här sitter jag!

Imorgon måndag och ny vecka. Det blir nog bra det med... :)

 
Många många saker var det. Och på bilderna ovan har vi tagit fram ca hälften.


På denna vägg ska det bli en dörr in till garaget! Skönt...

 
Vi fick bort alla saker sedan, och fint blev det. Ser ni våra nya mattor? Vars vi har köpt dem? Ica Maxi såklart... :)

Kommentarer

Vad menar du....midjekorta jackor och axelvaddar är ju det snyggaste som finns !!! =)

2009-02-02 19:04:43
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!