Söndag 15 februari 2009

2009-02-15 21:09:49 / 0 kommentarer ..


Mikael skulle väcka mig senast 10 idag. Men han måste ha insett att jag var trött... Så jag fick sova till 10.30. En halvtimme är mycket på morgonen.

Direkt jag stigit upp så åt jag frukost och sedan gjorde vi oss färdiga för en skotertur. Jag klädde på mig extra mycket av allt, eftersom det var nästan -11 grader.

Vi begav oss iväg och körde över älven, över Bälingeberget och över träsket som finns bakom det. Sedan räckte inte mitt lokalsinne längre. Vi passerade en vägskylt där det stod Alviksträsk, men det sa inte mig så mycket. Efter ytterligare en bit stannade Mikael och frågade om jag visste vars vi var. Ingen som helst aning, hade jag. Det visade sig att vi befann oss mitt i byn, Ale.

Vi körde vidare och jag försökte göra som man ska. Hänga åt det håll som hängas skall osv... Men ändå lyckades vi välta en gång. Vi hamnade på en konstig väg så när Mikael skulle vända, gick det tokigt. Nåja, vi tog oss därifrån iaf.

Tillslut hamnade vi på Degerberget. Högt upp var vi och omgiven av en otroligt vacker skog. Massor med snö på alla grenar. Vi grillade hamburgare och kokade kaffe, innan vi körde hem igen.

Väl hemma så trodde jag att jag skulle frysa ihjäl. Jag har ju handtagsvärmare, men skulle även behöva fotvärmare verkar det som. Eller kanske bättre skor...

När vi hade fått i oss varsin stor kopp te, kändes det bra igen. Jag la lite pussel innan vi åt middag. Sedan blev det faktiskt inget annat än tv och dator resten av kvällen.

Det blev inte så många foton idag. Det var otroligt kallt att ta av sig vantarna och fota! Men några blev det.

 
Vintervackert!


Det kändes verkligen som att man var mitt i vinterland.


Degerbergsstugan


Mysigt!!!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!