Fredag 16 januari 2009

2009-01-18 13:36:58 / 0 kommentarer ..


Fredag! Uj vad veckan gick fort...

For till jobbet precis som vanligt. Jobbade på precis som vanligt. Fast jag jobbade en del med auktoriserings-jobbet oxå. Det är så roligt faktiskt...

Denna veckan började vi om med lott/fika-inköpen. Vi handlar ju fika och lotter varje fredag. Denna gång var det chefens tur att handla och hon satte mallen för hur fikat "ska" se ut... Fruktsallad istället för godis! Jag gillar det... Men så är jag ju en fruktgalning oxå... Det är bara dumt att ha godis, för alla vi telefonister bör undvika godis med tanke på det stillasittande arbete som vi har.

På lunchen tog jag och Mallan en promenad upp till sjukhuset. Mallan behövde lunch, så jag följde med som promenadsällskap.

Eftermiddagen gick i samma stil som vanligt och jag for hem när min arbetstid var slut. Där möttes jag av en son som var lite uppspeedad. Han skulle på bio med tre kompisar. Mikael såg till att han fick äta för oss andra och sedan gick Matte iväg.

Vi andra åt goda kotletter, med ugnstekt potatis och supergod sås... Sedan satte vi oss framför tv:n och slösåg lite på den. Strax efter 20 var det dags för mig att åka iväg. Jag hade lovat att hämta grabbarna från bion.

När jag kom hem igen så såg vi lite mer på tv innan vi insåg att vi skulle se en film. Vi la oss i sängen för att se. Det tog inte ens 10 minuter så sov jag som en stock och vaknade inte mer den dagen... Tur jag hade sett filmen förut...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!