Fredag 9 januari 2009

2009-01-11 19:07:00 / 0 kommentarer ..


Idag har det inte hänt så där jättemycket faktiskt. Jag var på jobbet precis som vanligt. Arbetsdagen flöt på, precis som vanligt. Inga större bekymmer varken med arbetsmängd eller teknik. En bra dag måste jag säga. Fast nog kände man mot slutet av dagen att man jobbat fler dagar i rad än på länge... Och ändå var det bara tre dagar. Nästa vecka är det fem... Nåja, det går säkert bra det med när man är mitt i det...

Nästa vecka börjar äntligen dansen igen. Det gillar jag måste jag säga. Saknar den typen av rörelse faktiskt. Nu måste vi vara på Tuna i någon vecka, men det spelar inte så stor roll. Bara själva dansen kommer igång.

När jag kom hem från jobbet så hade inte Mikael kommit än. Så jag började med maten. Det blev helstekt kyckling i ugn, och ugnspotatis till det. Riktigt gott måste jag säga.

När maten var uppäten och avdukad så väntade soffan och tv:n. Det tog inte många minuter innan jag somnade när jag lagt mig på soffan. Suck...

Men jag sov inte så länge och resten av kvällen lyckades jag hålla mig pigg. Vi såg AFV, djurspecial och sedan blev det filmtime. Sen var kvällen natt och sängen väntade!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!