Lördag 24 januari 2009

2009-01-27 22:18:44 / 0 kommentarer ..


Mikael vaknade klockan nio och var frisk. Dessutom var han otroligt pigg. Jag fattar inte människor som är så himla pigg på morgonen. Vad är det för fel...!!??


Jag tog mig iaf upp, gjorde mig klar och gick ner till frukost. Det märks att det är ett stort, fint och nytt hotell. Vilken frukost de har! Jag åt så jag trodde jag skulle spricka. Till och med plättar med sylt... Vilken lyx.


Sedan gjorde vi oss klara för en promenad runt stan. Det är otroligt vad jag älskar denna stad. Det är så kul att gå omkring och titta på folk. Man kan se ut precis hur som helst och det gör inget, det finns alltid någon värre...


Vi gick och gick. Jag drog in Mikael i än den ena, än den andra butiken. Gjorde fynd på Gina och köpte två koftor för 49 kr/styck. Inte illa. Hittade även en tröja som Mallan önskat sig, så den köpte jag till henne som present eftersom hon fyller år på fredag.


Vi intog en supergod lunch på Pizza Hut och jag blev än en gång äckligt mätt...


Sedan gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss klara. På eftermiddagen blev det dags att möta Michael, Wivvan, Mats och Maria. De hyrde Luleå Kommuns lägenhet som ligger alldeles vid Sveavägen. Det fanns även en stor pool där, så alla (utom jag) tog sig ett dopp i poolen. Själv satt jag i relaxstolarna och njöt av att vara i storstan.


När alla badat, gjort sig klara och druckit det de skulle, så gick vi ut. Vi hamnade på TGI på Stureplan, Mikael favoritresturang i Stockholm. Vi åt och surrade och skvallrade och hade riktigt kul.


Sedan kom Michael på att han ville på Hard Rock Café. Vi damer tyckte det var dags att åka hem, så jag sa till Mikael att han kunde ju fara själv med grabbarna. Men min lilla mysiga sambo ville följa med mig istället. Det slutade med att vi alla gick hem till våra "lyor" och hade en träff med John Blund istället...


Det kom något lustigt tåg förbi när vi var och gick på stan...


Konstiga kinesiska figurer...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!