Måndag 19 januari 2009

2009-01-19 20:56:20 / 1 kommentarer ..


Måndag och dags att gå till arbetet. Och vilket arbete som mötte oss... Jag har pratat konstant i telefon idag. Så fort jag suttit vid min arbetsplats, så har jag svarat i telefon... Jisses... Fast dagen gick ju väldigt fort.

På rasten och lunchen tog jag och Mallan oss en liten promenad. Vädret var kanske inte det bästa, men det var inte så kallt. Och det är ju skönt att få friskt luft.

När jag kom hem var jag inte på så strålande humör. Lite händelser gjorde att jag blev arg och det gick ut över Mikael. Inte så att jag var arg på honom, men jag berättade för honom massa saker och nästan studsade av ilska när jag pratade.

Nåja, det gick över när jag pratat av mig lite. När jag kom till dansen så stod Fian där och mötte mig. Hennes pojkvän och hans familj hade åkt till Kalix och de släppte av henne i stan. Så hon var med mig på dansen.

Efter den åkte vi hem och jag hann precis in genom dörren så ringde min farfar. Han bjöd mig på hans och farmors 60-åriga bröllopsdag. Jag var ju tvungen att berätta för honom att jag kan inte vara ledig den dagen, eftersom två andra är lediga. Han blev riktigt riktigt ledsen, och jag med. Faktiskt så att jag började storgrina när jag la på luren... Det värsta var just när jag hörde hur besviken han blev... Han är så orolig att vi inte ska hinna träffas innan han dör (han är ju inte sjuk alls, men ändå). Ibland bara hatar jag mitt jobb. Inte jobbet, men det här att man måste vara ex antal telefonister på plats. Och när man har en stängning en fredag, då söker man inte ledigt så att någon annan måste ta stängningen... Faan!!!

Nå, bara att släppa det och gå vidare...

Jag klippte i alla fall lugg på Sofia. Hon blev söt som socker... :)

Kvällen avslutades med dusch, tv, te och bok.

Imorgon måste dagen bli bättre, annars kreverar jag...

Kommentarer
Annelie

Nämen...vad har jag nu missat?!...

Du kan vara lugn för att det blir en bättre dag i morgon - då ska ju Du o Jag ha vårat möte som kommer bli sååå kul!! :-)

2009-01-19 21:49:36
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!