Onsdag 14 januari 2009

2009-01-14 21:12:44 / 0 kommentarer ..


Det är lustigt att så länge man ligger kvar i sängen så tror man att man aldrig kommer att orka dagen som kommer. Men det tar inte länge innan jag stigit upp som jag faktiskt piggar till ordentligt och känner mig nöjd med att en ny dag ska börja. Mikael försöker berätta för mig att jag måste lära mig att bara stiga upp, och inte snooza. Men det går bara inte. Och att försöka säga till mig när jag ligger kvar i sängen, det är dömt att misslyckas. Då kommer det där humöret och visar sig...

Nåja, jag tog mig upp och tog mig till jobbet. Allt som vanligt. Kort om folk idag med, så att hitta på något att fördriva dagen med, det är inga problem. Snarare så att man inte hinner det man ska. Har massor med extra jobb, som jag inte riktigt har hunnit med än. Men det är ingen fara det löser sig säkert...

Idag gav jag upp. Jag har tänkt klippa mig länge, men kommer mig aldrig för det... Idag trodde jag att jag skulle bryta ihop när jag såg mitt hår i spegeln, och kände det på huvudet. Jag insåg att nu måste jag klippa mig. Så jag letade reda på en frisör och gjorde slag i saken och beställde tid. Imorgon är det dags... :)

Jag hade tänkt få flexa lite idag, men pga antalet medarbetare idag, så insåg jag direkt att det är bara att glömma. Dessutom kom chefen på eftermiddagen och sa väldigt bedjande: Jenny... Den som skulle stänga var sjuk och ingen hade fått det härliga uppdraget att överta stängningen... Ja, vad tusan... Det handlar ju bara om 15 minuter och självklart ska man ställa upp för växeln!

När jag då till slut kommit mig från jobbet, så åkte jag direkt och hämtade Mathias. Det var dags för våran date... :) Vi for till stan och gick på Waldorf för att äta middag. Det var en del av hans present från mig. Riktigt god mat var det... Mathias tog fyra små rätter och själv tog jag biff i currysås. Kinamat är mums, det säger jag då.

Efteråt så gick vi till Smedjan och in på varsin affär. Mathias på Game, och jag på Clas Ohlson. Båda lyckades vi hitta saker som vi köpte... :)

Väl hemma satte sig Matte vid tv:n och spelade spel. Jag monterade lampa och sedan hamnade jag här vid datoren... :) Vi hade en riktigt bra eftermiddag/kväll och nu längtar vi redan till nästa. Då får nog Fian följa med oxå... :)

  
Dessa tre spel köpte Matte idag.

 
Så här såg det ut när han spelade. Han första karaktär var en tjej... :)

 
Direkt satte han sig i soffan...

  
...och försvann in i spelvärlden.


Till slut lyckades jag få honom att se MIG! Matte har klipptid nästa vecka... Det behövs det med.

 
Lampan blev mitt inköp från Clas Ohlson... Jag vet inte riktigt om min lampa passar i köket. Jag får rådfråga med herrn i huset oxå. Och så upptäckte jag att det är jättesvårt att ta kort på ljus. Det blir inte bra... Men ni kanske får lite uppfattning hur det blev.


När laman lyser ser man att det är blommor på skärmen. De "försvinner" när lampan är släckt.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!