Onsdag 7 januari 2009

2009-01-07 21:30:04 / 0 kommentarer ..


Jaha. Då var det vardag igen. Man blir alldeles snurrig med de här dagarna. Mallan var helt dagvild idag. När hon skulle berätta en läkares telefontid så berättade hon hans tider på måndagar, inte onsdagar... Men men, det är lätt hänt en sådan dag.

De flesta var tillbaka på jobbet idag. Till och med Helena dök upp, hon har varit ledig länge... Fast hon fick egentligen ingen bra dag. Det hände flera oturssaker för henne idag. Men jag sa att det var lika bra det, så att hon liksom inser att nu är vardagen åter! För den som sa att livet var en lek, han ljög!

Själva jobbet gick väl bra. Om man bortser från att hela Norrbottens Län insåg att det var just idag de skulle ringa till sjukvården. Så det har verkligen ringt och ringt och ringt idag...

Tog en sväng upp till apotek och kiosk och fyllde på lite olika förråd. Men annars har man gärna varit inomhus idag. Usch och fy så kallt det varit!

Men efter jobbet så blev det att åka hem och äta lite mat (vardagsmat=gröt) och sedan väntade vi. Vi väntade på att klockan skulle bli drygt 18 innan det var dags att åka till Boden.

Äntligen passade det för oss att fara på McFyrkantens fika på Retro Café. Supertrevligt som vanligt. Det var inte så många som hade lockats ut i denna kyla, men några var vi.

Där blev vi någon timme innan det var dags att avrunda och återvända hem. Efter bloggandet så kommer det att bli säng och bok. Känner mig lite trött faktiskt... Men det är redan torsdag imorgon... :)


Marja, Christer och Göran hade kommit när vi kom till Retro. Mikael köpte två bitar från deras riktigt goda fikabröd. Allt hembakat... Helt otroligt gott (fast just idag så nöjde jag mig med te).


Niklas och kompis kom oxå dit. Undrar om Niklas tror att han inte syns på bilden ifall han blundar!


Tomas i samspråk med Niklas. Göran och Veijo i samspråk med varandra.


Här är en liten del av allt fika som de serverade. Alltid hembakat!


De som inte varit till Retro Café, borde verkligen göra en tripp dit. Det är jättemysigt och nostalgiskt där. Och det har verkligen blivit populärt. Så pass att de har hyrt ett hus till bredvid det där cafeét nu är. Vi gjorde ett studiebesök innan vi for hem. Här är nedervåningen.


Finns även en övervåning med flera bord.


En mysig liten soffhörna.


Ett rum för tex födelsedagskalas. Jättemysigt.

 
De har samlat ihop hur mycket gamla saker som helst. Nu har de två hus FULLT med gamla saker. Jättekul att se... Jag säger det igen ÅK DIT. Det är värt det... För att kolla in det mer, se adressen http://www.retrocafe.se

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!