Söndag 25 januari 2009

2009-01-28 16:55:08 / 0 kommentarer ..


Samma procedur som igår. Vi steg upp, gjorde oss klara och åt ytterligare en supergod frukost. Sedan gick vi upp på rummet och slappade ett tag innan vi insåg att vi tyvärr var tvungen att checka ut... :(

Vi lämnade väskorna i bagagerummet och drog ut på stan ytterligare en gång. Jag drog in Mikael i en butik som var fylld med sjalar. Det var sjalar på väggar, i tak, på ställningar, ja överallt... Och där stod jag och skulle välja EN...! Hur lätt på en skala är det...!? Nåja, med hjälp av Mikael (som inte förstod vad jag skulle med en sjal till) så lyckades jag hitta en som jag köpte.

Mikael tyckte sedan att det var dags för en promenad, och då inte inne i butiker... Så han drog iväg runt Stockholm. Vi gick förbi slottet, gamla stan, förbi Operan och en massa ställen. Kul att se lite omgivningar. Fast sedan var det dags för kaffe. Vi gick till ett mysigt café på Klarabergsgatan som heter Kafferepet. Har varit där förut och jag gillar stället...

Efter det var det dags att hämta väskorna och bege sig ut till flygplatsen. Vi åt middag på Arlanda och sedan lyfte oss planet upp i luften och hem mot Norrland. Denna gång hade jag riktigt ont i öronen under hela flygresan. Både dit och hem. Men det gjorde att jag inte kunde känna efter hur rädd jag var, vilket var ganska bra. Så inget ont som inte har något gott med sig.

Väl hemma blev det stressigt värre. Mikael mer eller mindre slängde sig in i en taxi som skulle ta oss till Stenvalls där bilen stod. Sedan blev det snabbkörning hem. Det var nämligen hockeyträning som skulle börja och Mikael kan ju bara inte missa det.

Själv skjutsade jag hem farmor som varit hos oss och vaktat hus (och barn). Sedan blev det att fara hem och packa upp och packa om. Imorgon är det ju dags för nästa resa för mig! :)


Under våran promenad i Stockholm så hittade vi ett ställe där man kunde mata fåglar.


Många fåglar var det...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!