Fredag 26 juni 2009

2009-06-28 20:24:04 / 0 kommentarer ..


Försov mig igen! Och idag var det panik. Jag visste att det bara skulle vara jag och Cissi på morgonen och Cissi har ingen nyckel. Så jag ner sminkväskan och maten i ryggan och drog iväg. När jag kom fram satt Cissi och väntade på bron... Men vi hann öppna växeln i tid och det är ju det som räknas.

På lunchen gick jag och Mallan en promenad. Vi gick även förbi på kiosken så Marlene fick sig en CocaCola. :)

Annars har det varit rätt lugnt på jobbet idag. Vi har suttit ute på rasterna för att få lite bränna på kroppen. Och solen tar massor, så både jag och Mallan har lyckats bränna oss. Men man vill ju inte vara en blekis, bara för att man jobbar...

Jag flexade lite grann idag och när jag kom hem hittade jag min soldyrkande sambo på altanen. Men det är skönt att se honom vila emellanåt oxå. Jag tycker mest han jobbar hela tiden, även hemma.

Vi satte oss i bilen och for till Storheden och besökte både Willys och Ica Maxi. Sofia dök upp på Ica och hjälpte till att handla. Innan vi for hem svängde vi förbi och köpte gödsel till gården, så nu har Mikael det han behöver för att fixa därhemma.

Till middag blev det grillad mat, givetvis en sådan här dag. Tog en cykeltur till Ica med barnen innan Sofia sedan for till Niklas. Jag och Mikael satt ute på baksidan länge på kvällen. Vi avslutade med att se Predikanten. Film som utspelar sig i Fjällbaka. Det ska verkligen bli kul att åka dit och se hur det ser ut i verkligheten.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!