Fredag 5 juni 2009

2009-06-07 16:04:21 / 1 kommentarer ..


Idag åkte jag buss till jobbet! Det är den absolut första gången det har hänt. Iaf efter det att jag flyttade från Boden. Det gick ändå ganska bra. Mallan åkte ju oxå buss, så hon satt där och "tog emot" mig.

Dagen gick ganska bra annars. Det har varit en lugn vecka i växlen. Idag var det ju dag före röd dag, och då var det många som slutade tidigt.

På lunchen hämtade jag och Annelie nyckeln till stugan som vi ska vara i på kvällen. Den som är bakom baracken. Efter fikat på eftermiddagen så gick vi dit och började elda. Det gick ganska bra. Vi öppnade spjället och startade rökfläkten. Sedan städade vi. Det var hur mycket getingar som helst på golvet. Både döda och halvlevande. Eftersom många är rädd för dem, så städade vi bort dem.

Sedan gick vi till baracken för att hämta lite porslin och annat. När vi kom tillbaka till stugan fick vi en chock. Hela stugan var rökfylld...! Vi kunde inte ens gå in dit... Vi funderade hur vi skulle göra, men insåg att vi inte kan vara i stugan. Vi gick till Anders på läkemedelskommitten och frågade om vi kunde låna deras personalrum istället. Det är lite större än vårat... Det gick bra, sa han.

Så då började vi städa undan där istället. Och la fram våra egna dukar osv, så att vi inte skulle förstöra deras... När maten kom så dukade vi fram allt och sedan var det bara att invänta chefen. Hon var lite sen, men det gör inte så mycket...

Vi åt förrätt, huvudrätt och efterrätt. Så otroligt gott! Efter bortstädning och överflyttning till vårat eget personalrum, så hade vi en liten frågesport om personalen i växeln. Rosemarie vann med endast ett fel! Bra jobbat... Hennes pris blev en Safariresa med valfri vän. Platsen för äventyret är i skogen bakom baracken... :)

De flesta åkte hem ganska tidigt och själv var jag hemma vid 21.15. Men det var en trevlig kväll och jag kände mig nöjd när jag åkte hem.


Helena kom förbi på förmiddagsfikat. Hon har ju varit på Mallis och där gjorde hon en hennatatuering. Snygg va..!?


Det blir ofta kramkalas när Helena kommer förbi.

 
Så här ser stugan ut där vi hade tänkt vara.


Men detta gick oxå mycket bra!

 
Vi åt och njöt av både sällskap och mat. Kaisa hade sin Lappin-mössa på sig!


Efterrätten var gudomlig... Till detta fick vi hallongrädde... Uj uj uj...


Eftersom vi har en soffa i vårat fikarum, så flyttade vi över hit när vi hade ätit.


Jag var ju bara tvungen att prova Kaisas hatt. Kanske man ska skaffa sig en sådan... :)

Kommentarer

haha, oj vad snygg du blev i mössan :)

2009-06-07 16:40:19
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!