Onsdag 3 juni 2009

2009-06-03 20:08:16 / 0 kommentarer ..


Jag och Annelie fixade ihop lite mer inför festen på fredag. Nu är vi i stort sett klara, men det är lite finjusteringar kvar. Vi har så roligt och det kommer att bli sååå bra. Hoppas jag...

På eftermiddagen åkte jag till stan och skulle på EFA, enheten för arbetslivshälsa (eller något sådant). Vi ska alla få en lättare hälsoundersökning och en hörselkontrol.

När jag gick över vägen (hade parkerat i Smedjans parkeringshus) så stannade det en offroad-hoj vid trafikljuset. Det var Mikael! Jag skyndade mig fram och hann få en puss innan det blev grönt... :)

Både hälsoundersökningen och hörselkontrollen gick bra. Jag är frisk och hör bra. Inte dumt...

När jag slutade jobbet så tog jag med Ullis i bilen och drog. Ullis hoppade av i Gammelstad så hon kunde hinna med bussen. Hon hade nämligen missat den om hon hade varit tvungen att gå till framsidan av sjukhuset. Vi gjorde en bra lösning.

Själv åkte jag sedan till Ica Maxi för att handla lite av varje. Alltid trevligt att besöka Ica Maxi... ;) Väl hemma lagade jag mat och mat och mat. Det blev middag till Matte, middag till mig, frukost till mig, lunch till mig och morgondagens middag till mig. Det tog lite tid, men det är skönt att ha det klart i förväg.

Efter att ha gjort färdigt alla rätter och städningen efter det så hoppade jag in i duschen. Nu blir det lugnt resten av kvällen...

Och du Cissi, jag förstår precis hur du kände angående Paris Hilton. När jag skulle berätta för Mikael om programmet så fick han be mig lugna ner mig, för jag blev så upprörd. Kan man verkligen vara en sådan bitch som hon utstrålar...?

  
Min orchidé som jag fick av Bernt (mammas man) när jag fyllde år tappade ju alla blommor efter några dagar.

  
Jag trodde den dog, men nu har det slagit ut två fina blommor!


Jag älskar orchidéer...! Det visste jag inte innan jag fick denna.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!