Söndag 28 juni 2009

2009-06-30 13:07:22 / 1 kommentarer ..


Jag fick sovmorgon idag och tog mig en lur ända till kl 10.30. Mikael var då uppstigen sedan länge. Jag skyndade mig att fixa frukost och bjuda Mikael på det, på altanen.

Sedan kan jag lugnt säga att det inte hände så mycket mer för mig denna dag. Utan jag låg där. På altanen. Antingen låg jag på mage. Eller så låg jag på rygg. Eller så satt jag i skuggan. Ibland läste jag bok, ibland lyssnade jag på ljudbok.

Jag skötte även matservicen. Fixade fika och middag till oss. Mikael höll nämligen på att jobba på gården. Han gör om lite vid garageuppfarten och fixade med massor av saker.

När jag ropade på honom att det var kaffe, så hade han Elvis med sig när han kom till altanen. Elvis är ju grannens hund. Elvis ville hjälpa Mikael idag, så han fick "hänga" med honom... Sötnos-Elvis...

När klockan närmade sig 21 så började jag längta till Poirot. Då visade det sig plötsligt att vi inte hade någon bild på tv:n. Mikael hade grävt av kabel-tv-kabeln... Hur irriterande var inte det!? Istället fick vi se på film, men det gick ju bra det med... :)

Kommentarer
Hon på andra slingan

Det var ett tag sen jag tittade in här. Tidsbrist!



Vill bara säga hej! Kram

2009-06-30 13:46:58
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!