Torsdag 18 juni 2009

2009-06-18 22:20:18 / 0 kommentarer ..


Idag var det verkligen jobbigt att stiga upp. Tog mig inte upp förrän 15 minuter innan jag skulle fara... Det ska verkligen bli skönt att få tre lediga dagar nu.

Jobbet var ju bra, som vanligt. Otroligt mycket att göra, men annars helt ok. Annelie var ju hispig, men det är ju inte så konstigt eftersom det var sista dagen innan hennes semester idag. När vi gick till restaurangen fladdrade vi på som två tok... :) Men vi har rolig iaf... Sedan tokskrämde hon mig när hon skrek för hon trodde hon såg en spindel. Eftersom hon skrek, så skrek jag med. När vi kom in i baracken tyckte Mallan att vi förde ett hiskeligt liv.

Mina två söta barn kom till mitt jobb idag. De åkte på Fians moppe. Givetvis skulle de ha pengar... :) Men det var för att Sofia skulle ta med Mathias till tivolit som är i stan. Bra att han får komma iväg på något sådant emellanåt.

När jag slutade jobbet åkte jag hem och hämtade Fian och sedan for vi till Ica. Det var jag, Sofia och maaaaaaasor med människor som var där. Men tack vare att hon skötte vagnen och jag skötte lappen, så gick det finfint!

Väl hemma blev det middagslagning. Sedan drog mina ungar åt varsitt håll. Mathias ut och spelade basket. Sofia till Niklas. Själv fortsatte jag med matlagningen. Gjorde både omelettrullar och kycklingklubbor inför morgondagens picknick. Sedan satte jag köttet i marinad inför middagen imorgon. Skönt att ha allt det klart.

Eftersom det är torsdag så var det bara att dra på sig kläderna och ut och springa. Tog mina 4 km idag med. Gick väl kanske inte som på en dans, men jag tog mig runt!

Nu sitter jag här och är faktiskt på dåligt humör. Jag vill ringa Mikael men känner att risken är stor att jag snäser åt honom. Och det vore ju dumt, eftersom han inte gjort något. Undra varför jag är på dåligt humör...? Kan ju bero på att jag är otroligt trött... Det bästa vore ju att gå och lägga sig... Men då måste jag ju hur som helst ringa Mikael. Kan ju inte gå och sova utan att ringa honom och säga godnatt...

 
Tog två kort med mobilen när jag sprang förbi Sunderbybäcken. Så fint! :)
(Jag stannade och stod still när jag knäppte korten, annars hade de blivit så suddiga...)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!