Lördag 28 februari 2009

2009-03-01 19:34:46 / 0 kommentarer ..


Det kändes helt onaturligt att klockan ringde så tidigt idag. Lördag och allt. Men eftersom Ikea väntade, så var det bara att göra sig i ordning och ge sig av. Med kaffemuggen i högsta hugg körde jag till Holmen och hämtade Lena.

Vi for sedan till Mallan och hämtade upp henne innan vi sedan körde raka vägen upp mot Haparanda. Vädret var verkligen enormt denna dag, men det var ju inte ute vi skulle vara. Vi var framme för tidigt och fick sitta i bilen och vänta innan de öppnade dörrarna. Vi var först på Ikeas parkering!

När de öppnade gick vi och drack kaffemedan vi satt  (jag drack, de andra satt) och väntade på att man skulle få gå in i själva butiken.Det var faktiskt inte så mycket folk som man hade kunnat tro, löningslördag och allt...

När vi kom framt till restaurangen bestämde vi oss för att äta lunch. Det hade inte hunnit komma så mycket folk så vi tyckte det var lika bra att passa på. Tur det för när vi hade ätit klart, var köerna mycket långa till matkön.

Sofia ringde när vi åt och hon frågade om jag hade köpt något. Jag sa att jag hittade en skärbräda som jag nog skulle lämna tillbaka. Dessutom hade jag hittat två handdukar som jag mest troligt skulle lämna tillbaka. Det är så typsikt mig att ta saker men sedan ångra mig och lämna tillbaka dem.

Jag åkte i alla fall från butiken med lite i mitt bagage. Det blev; handdukar (jag lämnade aldrig tillbaka dem), ölglas (äntligen får jag slänga Carlsbergsglasen), ljushållare och en slickepott. Plus tre kuddar som Ingela ska ha.

De där kuddarna föresten. De hade bytt namn så jag frågade en försäljare om hon visste vad det nya namnet var. Det gjorde hon inte och sedan satte det igång. Hon trodde att jag skulle köpa kuddarna åt mig själv och började fråga massa saker. Om jag sover på rygg, mage eller sida. Om jag ska ha fjäder eller inte. Om jag vill forma kudden eller inte. Osv osv. Jag försökte säga att det inte var till mig, men hon fattade aldrig det. Sedan började hon ge mig en fullständig lektion om alla olika sorters kuddar, hur de fungerar osv... Nåja, hon var ju trevlig så det var ändå helt OK.

När vi var klar så åkte vi till Skopunkten och kollade på skor. Både Lena och Mallan handlade där, men själv unnade jag mig inget. Precis som vanligt. Efter ett besök på Candyworld så körde vi raka vägen hem. Mallan frågade om det var ok att hon slumrade lite. 1 minut senare sov hon som en stock :)

Efter hemskjutsning av tjejerna så körde jag hem och lastade ur bilen. Mikael kom några minuter efter mig. ÄNTLIGEN fick jag träffa honom igen. Hujja att man kan sakna en annan människa på det sättet.

Kvällen spenderades med tacos och melodifestivalen.


Eftersom vi var först på plats, kunde vi välja en parkeringsplats nära ingången.


Lena besökte Ikea i Happis för andra gången. Hon satt i bilen med spänd förväntan.


Lena och Mallan medan vi väntar på att få komma in i själva butiken.

Mallan funderar vad det nu var hon skulle köpa.


Lena på Skopunkten. Stora problem om vilket par hon ska välja!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!