Måndag 30 mars 2009

2009-03-30 21:16:48 / 1 kommentarer ..


Oj oj vad jag har drömt massor i natt. Nästan så att det har varit jobbigt. Ibland när man drömt så där så vaknar man med en känsla som kan hålla i sig länge. Nåja, det var inget otäckt så det gick ju bra.

På jobbet var det en ganska vanlig dag. Morgonen var precis som en vanlig måndag. Många som ringde och flera av kollegorna var ganska trötta. Själv kände jag mig ganska pigg ändå, och det var ju skönt.

Gick med Mallan till kiosken på luchen. Köpte tuggummi som visade sig vara ganska dåliga, tyvärr. Mötte chefens Cissi på väg tillbaka. Hon hade oxå ätit lunch. När vi frågade vad hon ätit för något så log hon och sa -Mammas Mat... :)

Eftermiddagen gick vidare i ett ganska lugnt och trevligt tempo. Jag försökte få med mig Mathias till Storheden efter jobbet så att jag kunde köpa nya mjukbyxor åt honom. Men han ville inte följa med, så då struntade jag i det.

Istället åkte jag hem och slog på en skiva med Bonnie Tyler och satte igång med lite hushållssysslor. Jag hann vattna blommor, städa fågelburen, starta tvättmaskinen, skotta snö(!!!), dammsuga och koka ägg innan Mikael och Sofie kom hem.

Vi åt lite middag och jag hade massor med energi... Men jag kände när jag städade bort maten att den började rinna iväg. Så jag hann bara hänga tvätten och bära ut soporna innan jag hamnade i soffan kollade på tv.


 
Annelie. Var det någon av dessa bilder du menade till Insidan?


Kommentarer
Annelie

Hallilå!... Jamenvisst :-) Ta det första kortet till Insidan, det blir iaf mkt bättre än det som är där nu! Och med första kortet så menar jag det som är till vänster :-)

Syns i morron!

2009-03-30 21:42:34
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!