Söndag 15 mars 2009

2009-03-15 19:53:28 / 1 kommentarer ..


Jag var vaken imorse mellan 4-6 och kunde inte sova. Så fruktansvärt irriterande. När Mikael därför väckte mig kl 9 så var jag dödens trött... Men jag steg ändå upp.

Idag var det dags för ytterligare en skoterfärd. Den här gången fick Robin följa med. Han ringde och frågade om han fick låna sin mammas skoter och det fick han. En lycklig styvson var det jag hade idag!

Vi körde ut till Kallaxön igen för att ytterligare en gång hälsa på Gunnar och Mona. När vi kom fram var Gunnar och hämtade ved så Mikael och Robin for och mötte honom. Själv slog jag mig ner framför elden med Mona. Så härligt att sitta ute och bara njuta. Solen var frånvarande, men det var ändå skönt.

Vi åt lunch där ute och jag njöt av grillade gäddbiffar. Så himla mumsigt. När vi sedan skulle åka hemåt igen så tog vi en annan väg. Vi körde förbi Måttsundsbacken. På ett ställe höll det på gå helt tokigt. Hela skotern välte. Mikael sa åt mig att jag måste ju försöka hjälpa till när det lutar. Då sa jag att om han låter så där så går jag hem! Herregud. Jag försökte ju faktiskt, inte mitt fel att det gick galet.

Nåja det gick bra ändå. När vi körde över Bälingeberget så trodde jag allvarligt att jag skulle åka av. Det skumpade och hoppade och studsade så jag var helt slut. Det var helt klart den sämsta leden jag åkt på hittills...

När vi körde upp på gården, så kom solen! Då var det så dags... Men jag gick in, tog mig en dusch och sedan dess har jag varit så himla trött. Jag är alldeles slutkörd.

Det hände inte så mycket mer ikväll, förutom lite tv, dator, tvätt, dammsugning och matlagning. En riktigt slö söndagseftermiddag och kväll!

Kommentarer

dålig led ? hmm, då har du inte åkt mellan rosvik och ersnäs, trodde min rygg skulle gå av ;P haha, tusan att jag inte ringde er, så hade ni kunnat komma till niklas :) vi satt ute och grillade på deras gård, det får vi anordna nån gång :D haha.

2009-03-15 23:50:51
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!