Torsdag 5 mars 2009

2009-03-06 10:25:14 / 0 kommentarer ..


Annelie var inte på jobbet idag. Det blir liksom inte samma sak när hon är borta. Men det gick bra ändå... Dagen gick sin gilla/stilla gång.

Svamlade på en massa med Mallan idag. När jag skulle gå en promenad sa hon att jag var tvungen att ta på jacka. Annars kunde jag bli sjuk. Senare "skällde" jag på henne för att hon är 38 år och kan inte laga plättar än. Rosen tyckte att vi lät som mammor till varandra. Ibland är Mallan mamma, ibland jag... Men har man känt varandra i nästan 25 år, så blir det kanske så...

Det var hur lugnt som helst på jobbet idag. Tills alla andra utom jag gick hem. Då kändes det som om allt brakade lös. Det ringde i alla växlar samtidigt och tjorviga samtal. Nåja, 15 minuter i kaos klarar man väl av...

Väl hemma så åt jag lite gröt innan det var dags att bege sig till Stadsöskolans Aula. Dags för kvällens dans. Jag hann precis dit innan det började. Dansen vi lärde oss ikväll var helt underbar. En dans helt i min smak!

Idag fick jag ett brev från min kusin. Det innehöll en kalender jag gjort till min mormor, med foton på mina barn när de var små. Jag fick även men några teckningar jag gjort när jag var liten. Väldigt roligt att få det måste jag säga... :)

Jag hittade ett gammalt kort och ibland undrar man vad som är meningen med kortet. Vad var tanken bakom bilden? Vad vill personen på fotot förmedla? Vad anser fotografen att bilden ska symolisera? I detta fall är jag fotografen, och eftersom mitt sinne var lite grumligt av några öl, så kan jag inte riktigt återge min tanke om fotot. Kanske personen på fotot kan berätta historien?


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!