Lördag 30 maj 2009

2009-05-31 20:52:47 / 1 kommentarer ..


Frukosten intogs vid köksbordet samtidigt som vi löste Melodikrysset. Idag var det inte så svårt så vi löste och skickade in resultatet.

Sedan var det dags att gå ut på gården och bygga ihop byggställningen. Det gick ganska bra måste jag säga. Men jag vet inte riktigt om jag skulle vilja stå där högst uppe på den... Usch...

Vi gjorde oss klara och inväntade Christer och Marja som kom vid 12-tiden. Då for vi ut till Storheden och gick på bilutställningen. Kul... Träffade på Ullis där, bland många andra.

När vi tittat oss nöjda på alla fordon åkte vi till Kyrkbyn och satte oss på ett fik. Glass och kaffe och planering inför Fåröträffen. Plötsligt började det komma massa människor ut till torget. Vi fattade ingenting. Men så kom hon, kvinnan med svaret på många av mina frågor; Helena. Nyligen hemkommen från Mallorca, brun som en pepparkaka och hennatatuering på benet. HON kunde berätta att folket samlades för att Robert Aschberg skulle komma ut till Kyrkbyn och ta emot pengar. Vi bestämde oss för att stanna en stund till, så att vi skulle få se honom.

När det var gjort så åkte vi hem och började arbeta. Mikael satte igång och målade baksidan av huset. Själv slipade jag fönsterhålen i altanen och oljade in dem. Det tog hur länge som helst.

När vi var klara var det bara att börja med middagen. Vi grillade kött och grönsaker. Mumsigt värre. Lena ville så gärna att jag skulle komma till Mallan och hälsa på en sväng, innan de skulle ut på krogen. Men jag insåg att klockan var 21 innan vi hade ätit, så det var ingen idé att fara. Tråkigt, för det hade varit kul att träffa dem...

Jag var otroligt trött på kvällen och somnade faktiskt ganska tidigt. Men det var skönt det med...

 
Många coola bilar såg vi... Här är två ex.


En sådan här bil har Britta (Mikaels mamma) haft en gång i tiden.


Marja inser att hon sitter betydligt skönare på deras hoj, än vad hon hade gjort på denna... :)


Ullas Café. Ett mycket trevligt ställe i Kyrkbyn.


Helena och Edvin kom och gjorde oss sällskap.


The one and only; Robert Aschberg!!!


Kommentarer
Helena

Trevligt att träffa en kändis, men oj vad många bilringar jag har, hi hi.

2009-06-02 19:10:08
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!