Måndag 4 maj 2009

2009-05-04 22:07:03 / 1 kommentarer ..


Det var måndag morgon, och mitt huvud var så tungt... Det bara ville stanna kvar på kudden, hur mycket jag än kämpade med att få upp det. Men tillslut så.

När jag sedan stod i köket för att packa min matpåse och tittade ut, då såg jag Mallan trampa förbi på sin cykel. Det gjorde mig mycket snopen måste jag säga.

Arbetsdagen var annars helt ok. Det ringde sjukt mycket på morgonen, precis som det brukar. Men sedan lugnade det ner sig. På lunchen gick jag och Annelie upp till sjukhuset och postade brev. Skulle ta ut pengar men bankomaten var fortfarande paj. Nu får de ju lov att fixa till den!

Eftermiddagen var jobbig. Jag var så trött och ögonen ville bara falla ihop. Men jag kämpade mig vidare och arbetsdagen tog tillslut slut.

Åkte hem och fixade middag, sedan var det bara att göra sig klar för att åka till Mallan. Jag, Marlene, Lena och Ingela skulle ha tjejträff ikväll. Trevligt...

Lena berättade vad hon varit med om häromveckan.

Lenas arbetskompis Eva skulle åka hem med Lena och Peder. När de slutat jobba så gick de ut, men ingen Peder fanns i sikte. Lena ringde då och frågade vars han var och han sa att han kommer nu, han körde precis upp på vägen mot kommunhuset.

Lena ser deras blåa Audi och den stannar framför Lena och Eva. Lena tittar in i baksätet och ser att Peder plockat bort barnstolen och tycker att det var väldigt seriöst gjort av Peddan, bara för att Eva skulle slippa gå runt bilen. Lena säger till Eva att hoppa in i baksätet och Eva gör det.

Själv hoppar Lena in i framsätet och frågar Peder varför han har plockat bort barnstolen? Då hör hon en röst som säger:
-Och vars vill ni åka då?
Lena tittar upp och ser en helt annan man än Peder. Lenas kommentar till honom blev:
-Skojar du...!?

Lena slängde en blick bakåt och såg deras gröna motorvärmarsladd och var därför helt säker på att det var deras bil. Hon trodde att Peder och denne man hade hittat på något skämt och att han körde Lena och Peders bil...

Tillslut inser Lena att det är något som är galet. Hon och Eva har hoppat in i fel bil. Denna man stannade bara för att det blev rött i trafikljuset. Lena säger åt Eva att hoppa ur bilen. Eva, som inte vet att de är i fel bil, förstår inte varför i hela friden de ska stiga ur bilen helt plötsligt.

Men ur bilen stiger de och ser att den rätta bilen, med den rätta mannen, precis kommer körande...

Nu är det väldigt svårt att skriva det här på samma sätt som Lena berättade. Men när hon talade om hela historien för oss tjejer, så skrattade vi så att tårarna fullkomligt forsade ner över kinderna. Vilken historia... Tycker det var speciellt kul att hon liksom skyllde på den stackars mannen, som att det var han som dummade sig.

Resten av kvällen blev mycket skvaller om allt mellan himmel och jord. Hemma var jag inte förrän efter 21. En bra kväll och jag tackar tjejerna för denna gång!

 
De första som möter en i hallen är pippisarna. One och Vanilj.


Mallan äter upp det sista av hennes middag, stående i köket.

   
Marlenes vardagsrum


Hennes sovrum


Hallen

 
Och så hennes uterum

 
Jag satt med kameran i högsta hugg och knäppte både Ingela och Lena när de kom.


Vi satt och pratade en stund i vardagsrummet innan vi gjorde iordning fikat.


Fruktsallad. När vi bestämde detta var fruktsallad fortfarande nyttigt. Nu blir man tydligen bukfet av frukt... :(

Kommentarer
Annelie

Ja det enda rätta kanske är kexchoklad ändå... :)

2009-05-04 22:47:31
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!