Söndag 10 maj 2009

2009-05-10 21:04:10 / 0 kommentarer ..


Sovmorgon igen! Jag gilla igen...! :)

Efter många timmars sömn och en lång härlig dusch, så kände jag mig mycket nöjd och tillfreds. Jag fixade och donade med lite av varje här hemma, och sedan satte jag mig vid datorn. Håller på att kolla boende när vi ska på semester. Nu har vi bokat en stuga på Smögen iaf. 3 nätter kommer vi att sova där. Det blir så himla mysigt... :)

Annars har jag bråkat med Choice hemsida. De vill inte som jag vill...

Jag bad Mikael sätta i hårfärg i mitt hår, så jag slipper se ut som en gråhårig kärring nästa helg. Mina arbetskollegor säger att det inte syns grått hår hos mig, men Mikael säger att det gör det. Jag vet inte vem jag ska tro på, men mera färg i håret ville jag då ha.

Sedan satte jag mig vid datorn igen. Har fortsatt att kolla på stugor och boenden runt om i Sverige. Det är skönt att ha så mycket som möjligt klar innan man åker.

Idag grillade vi kassler till middag. Enkelt, men mycket gott. Mikael gjorde sås till och som vanligt lyckades han klockrent med den... :)

Efter middagen drog Mikael mig ut på en promenad. Jag hade varken ork eller lust att gå ut, men han tvingade mig. Lika bra det, för när vi väl var där och gick så var det mycket skönt.

Nu har jag suttit vid min dator på tok för många timmar idag. Så jag ska nog gå härifrån nu. Måste ju vila datorögonen innan det är måndag igen!

 
Robin och Vanilj äter frukost tillsammans.


Vanilj älskar det mesta man stoppar framför henne. Här är det limpa som är smaskens...


Ost är ju inte heller så tokigt.

 
Vi plockade ut One ur buren idag. Han är inte riktigt hundra i skrud och sinne, men han är charmig ändå.


Vacker Vanilj


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!