Söndag 3 maj 2009

2009-05-03 19:16:32 / 0 kommentarer ..


Imorse var jag trött... Gudars gudar vad trött jag var... Jag nästan hoppades att vädret skulle vara uselt, så att jag fick stanna kvar i sängen. Men icket, vädret var bra och Mikael var på G. Bara att stiga upp...


Idag började körningarna med MC Fyrkanten. Vi valde mellan att köra med Boden eller Luleå. Boden är ju liksom "vårat" gäng och vi kör alltid med dem. Anledningen att vi var tveksamma vars vi skulle köra, var att Boden skulle köra sådan tråkig tur idag. Men vi valde ändå att köra med dem till slut.


När vi kom dit var vi mycket förvånade över att det var så lite motorcyklar där. Eftersom det är första turen och rätt bra väder, så trodde vi det skulle vara mycket folk. Sju stycken hojjar blev det till slut.


Persön runt, som stod på körschemat, lät inte så intressant och då gjorde vi som så att vi ändrade rutten. Det blev att köra till Norrfjärden istället. Vi tog vägen över Avan och Ale till Alvik. Där körde vi förbi Cissis hus (jag såg foppa-bilen). Vi körde sedan Klubbenvägen till Ersnäs. Då passerade vi Niklas (Fians pojkvän) hus.


Efter det svängde vi av över Fällträsk och Sjulsmark innan vi kom till Norrfjärden. Vi fikade och pratade hur länge som helst där. Sedan tog vi vägen över Rosvik, Långviken, Vallen och Ersnäs innan vi körde E4:an hem.


Jag ville ha en mjukglass men glömde säga det till Mikael, så han visste inte att han skulle svänga in på Ica. Men men, det får bli en annan gång. Jag orkade inte köra om honom och "leda vägen" så jag får väl skylla mig själv.


Väl hemma blev det att äta rester eftersom kylen börjar vara överfylld av sådana. Jag bakade kolakakor eftersom Mikael ville ha fika till hockeyn. När matchen började satte jag mig framför datorn för att komma ikapp med bloggen. Låg några dagar efter. Det gillar jag inte...


Några timmar senare sitter jag fortfarande kvar. Det lär nog bli så att jag stannar kvar här fram tills det är tv-dags...

 
Här är vi samlade innan avfärd från järnvägsstationen i Boden.


Snygg HD

 
Fikar/äter i Norrfjärden.


Brage och Christers BMW


Och här har vi våra "pärlor"


Marja på väg till hojjen.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!