Tisdag 12 maj 2009

2009-05-12 20:48:33 / 1 kommentarer ..


Imorse blev det jättekonstigt. Rutinerna stämde ju inte. Jag skulle nämligen vara på Landstingshuset 8.30 idag, så det blev fel med både tider och hållet att åka till.

Precis när jag höll på ta ut motorcykeln så kom Mathias ut och sa att han hade kräkts precis. Det var liksom signalen för att han skulle få vara hemma även idag. Jag sa åt honom att inte komma så nära, för gud nåde den som smittar ner mig!

Hela förmiddagen var jag alltså på Landstingshuset och hade en halv redaktörsarbetsdag. Riktigt trevligt. Alltid kul att träffa folk från andra verksamheter, som dessutom jobbar med samma extraarbeten som jag. Tänk, för några år sedan hatade jag att fara från jobbet. Jag ville bara sitta i mitt hörn och slippa träffa massa folk. Det är stor skillnad på människor som mår bra och som mår lite sämre...

Men nu mår jag iaf bra. Mycket bra dessutom! Jag längtar så jag dör till på lördag. Det är i stort sett det enda vi pratar om på jobbet. John från Gällivare ringde och jag beklagade att vi inte riktigt visste hur många ombyten vi skulle ha. Han sa två. Ett för middagen på kvällen, och ett inför mediabesöket vid 15-tiden!!! Hallå...!! Vad då media? Det har inte vi hört talas om. Men han sa att hans chef hade sagt att det skulle bli något med media efter lunchen... Uj uj uj... Vad ska detta månne bli...?

Annelie! Du måste ladda inför detta oxå...!

John sa oxå att det skulle vara värsta uppträdandet på kvällen på Havsbadet. 50-60-tals musik och allt vad han nu sa. Måste kolla på deras hemsida. Det låter ju riktigt skojsigt... :)

Ikväll här hemma har jag äntligen fixat Sofie's dator. Hon har ju inte haft någon hel dator i sitt rum, utan mest fått sitta vid Sofias dator i hennes rum. Men nu har jag fixat och donat och tjorvat och hållt på, så ikväll fick hon sin dator. Det är tur man har Internet. Där kan man bli hjälpt av mycket.

Nä, nu måste jag nog ta och slita mig från datavärlden. Mikael fixar och donar i tvättstugan. Man måste kanske hjälpa till. Men han klarar annars det där mycket bra. Hänger strumpor på rätt sida om tvättlinan osv... Jag gillar inte när man hänger i oordning, men Mikael vet precis hur jag vill ha tvätten upphängd. OK...! Säg inget... Jag vet att det låter fånigt. Men det går fortare att plocka ner och sortera om man hänger upp det i rätt ordning från början. Så det så!

God natt alla söta vänner därute!

Kommentarer
Cissi L

Skönt att läsa att vi åtminstone är två här i världen: Jag är oxå ett tvättfreak! :-) Står som en hök och vaktar om Magnus råkar närma sig tvättstugan och ohängd tvätt:-)

2009-05-13 10:31:02
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!