Torsdag 28 maj 2009

2009-05-28 20:16:32 / 0 kommentarer ..


Klockan 08.00 började min arbetsdag. Kl 07.29 vaknade jag... Gissa hur stressigt det blev. Men jag brukar ju göra "brandkårsutryckningar" då och då, så det gick ganska bra. Fast just när jag skulle fara upptäckte jag att alla dynor som var ute höll på att blåsa iväg. Så jag skyndade mig ut, tillsammans med Mathias, och räddade dem. Jag fick även tag i kapellet till grillen som var på vift.

Sedan for jag. Men när jag skulle svänga ut på Mariebergsvägen, så körde jag åt fel håll! Jag körde mot G-stads centrum och fick vända vid Gränderna. Så irriterande...

Men trots all denna aktivitet denna morgon, så stämplade jag in 08.01... Puh...

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Jag och Annelie har äntligen kommit igång med festplaneringen till jobb-festen. Det blir roligt...!

Jag frågade Mikael hur vi skulle göra nästa fredag. Vi ska ha jobbfesten då. Den börjar direkt kl 17, så jag hinner inte hem emellan. Mikael ska hämta mig och däri ligger problemet. Jag vill inte lämna min bil på jobbet över natten... Och att cykla/åka buss är inget alternativ. Jag öppnar växeln och då får man inte ens stämpa in 1 minut försent. Jag kom på den smarta idén att jag tar bilen till jobbet. När MIkael ska hämta mig sent på kvällen, så kan HAN cykla till mitt jobb. Och så tar vi hem min bil och hans cykel på dragkroken! Mikael var inte lika förtjust i den idén. Konstigt...

Annars har det inte hänt så mycket idag. Det har mest blivit det gamla vanliga med matlagning, städning, fågelburrengöring, blomvattning osv... Det är fredag imorgon och veckan har bara sprungit iväg! Nåja, det blir skönt med helg iaf... :)



Matte klippte sig idag. Sommarkort... :) Han ville verkligen inte vara med på bild. Men jag tvingade honom. Hur skulle Fia annars få se hur fin han blev...!?

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!