Torsdag 7 maj 2009

2009-05-07 22:45:30 / 0 kommentarer ..


När jag kom till jobbet fick jag mig en mycket trevlig överraskning. Annelie kom och jag pratade på konstant. När jag tystnar så säger hon:
-Jag måste få ge dig en kram!
Sedan gav hon mig ett paket!!! :) Det var en förseningspresent sedan jag fyllde år. Tomma CD-skivor! Kan det bli bättre...!? Tack snälla Annelie för att du tänkte på mig.

Annars har det varit en bra dag idag. Jag har även idag jobbat på en del med Annelie. Pappersarbete, pappersarbete, pappersarbete... Fast vi klagar inte. Inte det minsta.

Vid lunch idag så följde jag med Mallan och Ullis upp till sjukhuset. Där köpte vi oss varsin glass till eftermiddagsfikat. Jag köpte en ny sort. Den hette Lemon Age. En isglass... Enligt mig var den mycket god, men det var den första glass jag smakat som verkligen varit sur. Massor med citronsmak. Men jag gillade den, som sagt.

Fick jobba över idag oxå. Det var någon uppgradering som skulle ske, så växeln var tvungen att vara öppen lite längre. Det gick oxå bra. Hade lite protokoll att skriva så jag passade på med det under den tiden. Det ringer ju otroligt lite efter 17, måste man säga...

Därifrån åkte jag direkt till dansen. Avslutning i torsdagsgruppen. Så nu är det helt slutdansat i grupperna fram tills hösten kommer igen. :(

När jag sedan äntligen kom hem, så var det dags för datorfix och datorfix. Jag har sorterat bland tangentbord, datorer, skärmar osv... Men nu har jag nog klart för mig vad som ska vara kvar och vad som ska kastas. Fast oj oj oj vad tiden gick fort. Hipps vipps är klockan snart 23 och jag skulle kunna tänka mig att det är ca 20.43.

Imorgon är det iaf fredag och det känns ju skönt att det är veckans bästa dag som kommer. Helgen lär väl gå lika fort som veckan, men man ska inte klaga. Helg är det iaf snart, och det är skönt. Och imorgon händer det saker här hos oss, så jag längtar till då... Men det berättar jag mer om imorgon!

Kram på er alla!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!