10 november 2009

2009-11-10 21:49:28 / 1 kommentarer ..


Jag är inte alls virrig, Ingela...! Det är bara det att jag måste ju kolla så att ni läser ordentligt... :P Och du får klart godkänt!

Min klocka ringde 5 i morse. Och då vaknade jag. Jag steg inte upp, men jag öppnade ögonen och stängde dem inte mer. Kan ni förstå? Knappast jag... Jag såg till att Fian steg upp och gjorde sig klar och sedan gjorde jag mig själv klar. Allt gick så smidigt att jag kunde ta en buss som gick 20 minuter tidigare än den jag brukar ta. :)

Vi var fortfarande ganska kort om folk så det har varit mycket att göra idag med. Men jag klagar inte, det går ganska bra ändå.

Jag fick reda på att Annelie har investerat i spännande saker. Hon var väldigt uppspelt över det, med all rätt! Det blir en spännande sommar nästa sommar... ;)

Jag tog bussen hem och där hemma väntade Mikael med maten. Båda var vi ganska stressade eftersom jag skulle till dansen och han till hockeyn. När han for tränade jag lite danser innan jag klädde på mig och gick iväg. Dansen vi lärde oss ikväll var mycket svår, med många många snurrar och konstiga diagonala väggar. Restarts efter ungefär varannan vägg och till råga på allt en vals. Låter det som något för dig, Pling!?

När jag skulle gå hem och startade min ljudbok tryckte jag på fel knapp och råkade ringa upp Niklas. Besvärligt med headsetknappar och fingervantar...

Nu har jag kommit hem och efter en härlig dusch sitter jag nu här och lyssnar på musik medan jag bloggar och eldar! :)

Sov gott...

Kommentarer
Ingela

Det var ju bra att du inte är virrig och att jag fick godkänt :-)



Den dansen lät absolut inte som någonting jag hade velat lära mig... Usch för vals

2009-11-11 10:02:03
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!