Fredag 20 november 2009

2009-11-22 19:05:22 / 2 kommentarer ..


Friday at last... Ska bli skönt att vila rösten nu i helgen.

Det har varit en riktigt lugn dag på jobbet. Vid 16-tiden hade vi bara svarat på ca 2200 samtal. Det är inte mycket för att vara i våran växel.

Idag hände det stora saker för tösaflickan min. Hon fick en egen lägenhet i Norrfjärden utanför Piteå. Eftersom hon studerar i en annan ort, så får hon ett sk inackorderingsbidrag från kommunen. Idag fick vi alla saker klart och lägenheten blir hennes.

Det är en söt liten etta på 32,5 kvadrat. Jag tror det här kommer att bli riktigt bra för henne. Det blir ju betydligt närmare för henne till skolan nu. Så nu hade hon och hennes kompisar skrivit en lapp på vad som kan tänkas behövas för henne. Allt från grytlappar och diskborstar till tv-apparat och dammsugare. Duktiga flickor som tänker till.

Till råga på allt så fick hon VG på engelskaprovet! Så man kan lugnt säga att hon hade en bra dag. :)

Jag då...? Ja, jag slutade 16.30 och tog bussen hem. Där väntade Mikael och barnen med köttfärslimpa och tända ljus. Mysigt värre... :) Kvällen avslutades med lite dator, lite tv och mycket slummer i soffan.

Kommentarer

Vi är allt duktiga. Men ...vi glömde skriva upp skärbräda på Sofias inköps lista. Du har en riktigt sööööööööööt dotter! :)

2009-11-23 10:53:52

Vi är allt duktiga! men ..vi glömde skriva upp skärbräda på Sofias inköpslista. Du har en riktigt söööööööööööt dotter! :)

2009-11-23 10:55:36
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!