Lördag 28 november 2009

2009-11-29 19:59:55 / 0 kommentarer ..


Vi vaknade vid 8-tiden och då gjorde vi oss klara. Idag var det dags för min och Mikaels årliga resa till Skellefteå. Varje år åker vi dit, julhandlar, äter gott och bor på hotell. I år var inget undantag, förutom att vi bytte hotell. Vi brukar bo på Grand Hotell men i år valde vi Hotell Malmia. Det var då absolut inget nerköp, utan jag var mycket nöjd med hotellet.

Vi kom fram vid 11-tiden till Skellefteå. Vi började med att gå på Yamahacenter och kikade på skotrar. Jag vill ha en Yamaha Nitro, eller något sådant. En liten söt skoter tycker jag. Mikael säger att jag skulle köra ihjäl mig med en sådan, men det tror jag inte alls det...

Efter Yamaha åkte vi till hotellet och checkade in. Vi gick sedan på stan. Det är kul att gå och shoppa i en annan ort än hemma. Jag hade mycket trevligt. Var oxå och bytte batteri i min klocka, så nu är den igång igen.

Vi brukar alltid fika på Lilla Marie, men i år valde vi att inte göra det. Vi var lite hungriga så istället gick vi på en restaurang och åt vitlöksbröd och drack en öl. Inte dåligt det heller... :)

Efter färdig shopping så återvände vi till hotellet. Eftersom vårat rum innehöll ett badkar så kunde jag inte låta bli att ta ett bad. Passade på medan Mikael såg Polisskolan på tv.

En lång och trevlig middag intog vi på Kriti, en grekisk restaurang. Vi har ätit där förr och var inte nöjd men alla säger att det är så bra. Därför gav vi det en chans till. Men det var nog sista gången, tyvärr. Jag kan inte påstå att maten är värd pengarna.

Vi tog en promenad i det kyliga vädret och sedan återvände vi till hotellet för att bara koppla av!


Vårat rum!


Mysigt va...!?


Vi bokade ett dubbelrum. Detta hotell hade två sorters dubbelsängar. Vissa var 160 cm breda, vissa var 140 cm. Nu spelar det ingen roll för oss som har en säng hemma som är 120. Men det visade sig att vi hade tur, för vi fick den smalare sängen. Som en slags ursäkt för att man var tvungen att trängas(?), så bjöd hotellet på en VIP-korg. Ni ser den på bilden... Gissa om man var nöjd med att ha fått en smalare säng. Champanj, choklad mm. Inte tokigt...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!