Lördag 7 november 2009

2009-11-08 16:41:06 / 2 kommentarer ..


Men herregud! Idag försov vi oss massor. Vaknade inte förrän 10.40! Mikael blev alldeles i chock när hann såg vad klockan var. Vi steg upp och matade de stackars hungriga katterna innan vi själva åt frukost.

När det var avklarat började jag baka. Jag gjorde några kakdegar; Drömmar, kolakakor och kanelkakor. Sedan tog jag en paus och funderade om jag skulle göra något mer. Jag bestämde mig till slut för att göra mazariner. När jag precis börjat med det så fick vi främmande. Christer och Marja kom förbi. Mikael fick sitta och underhålla dem medan jag gjorde färdigt.

Vi satt länge och väl och surrade på innan de tyckte synd om Titan (som väntade i bilen) och åkte hem. Jag bakade färdigt mazarinerna och städade undan. Sedan tyckte jag det var dags att fara till Storheden en snabbis. Jag skyndade in på Ö&B och hittade lite kattleksaker innan jag for vidare på Willys.

Anledningen att jag for till Willys var för att de hade billigt kött som vi skulle ha. Men nu vet jag inte om jag någonsin kommer att fara till den affären igen. Det händer ofta att man blir felaktigt bemött i kassan. Jag blir galen på den personalen. Många gånger har det hänt att kassörskorna står och pratar privata saker med varandra och ignorerar kunderna. En gång stod de dessutom och kommenterade varorna som kunden framför mig hade köpt.

Idag blev jag mer eller mindre utskälld av kassörskan för att jag stoppade in betalkortet och drog ut det igen. Högt och tydligt sa hon åt mig att så där kunde jag ju minsann inte göra och så suckade hon tungt åt mig. Jag blev jätteförnärmad och ville helst bara lämna allt och gå därifrån.

Jag vet att det är långt ifrån all personal som beter sig så här (jag känner ju till och med en som jobbar där). Och de som jobbar inne i butiken har jag aldrig haft problem med. Men nu börjar jag verkligen bli riktigt grinig på vissa kassörskor i denna butik!!!

Men i alla fall... När jag kom hem fortsatte jag i köket och bakade ut alla kakor. Jag lagade även middag när jag ändå stod där. Vid 19-tiden på kvällen kunde vi äntligen äta lite mat. Efter en dusch och lite myskläder på, så satt jag i soffan resten av kvällen. Bla så såg vi Körslaget där Pontare åkte ut. Nu är det bara finalen kvar och då hejar vi absolut på Team Ola!!!


Måste bara visa bilden på den lyckliga tjejen med sin fina katt! Detta är alltså Linn och Laban när vi var förbi hos dem i onsdags. Annelie gav mig tillåtelse att lägga ut denna bild. :)


Kommentarer
Skamsen

Den där kritiken kommer jag att ta med mig till jobbet! Gräsligt! Jag ber om ursäkt för mina kollegor.

2009-11-08 20:54:09
Annelie

Ja men visst är han fin! Man kan inte tro att han är endast 5 mån! på den bilden...

Linn är en riktigt stolt- och lycklig kattägare :)

2009-11-08 22:55:53
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!