Måndag 30 november 2009

2009-11-30 21:54:55 / 0 kommentarer ..


I morse vaknade jag och steg upp utan problem. Måndagar tycker jag inte är så farligt att stiga upp, för då är man ofta så utvilad sedan helgen.

Arbetsdagen var ganska intressant idag. Det var inte mycket som fungerade och jag insåg att det finns människor som egentligen inte vet vad de jobbar med. Det är lätt att gapa och skälla på andra, men att riktigt lära sig sitt jobb, det är inte första prioritering tydligen. Konstigt. Jag vill kunna mitt arbete så bra det bara går...

På lunchen tog vi oss en promenad upp till sjukhuset. Det var jag, Mallan och Annelie. Annelie köpte sig en macka och det var inte någon enkel match för henne. Just att handla var ju inga problem, men att välja ut den som såg bäst ut... Inte alltid lätt.

När jag slutade åkte jag med bussen till Ica Supermarket för att handla lite. Egentligen var det bara kattmat jag skulle ha, men det slutade med en hel kasse full med varor. Det är ju inte sååå nära mellan Ica och mig, så jag fick kämpa i snöslasket innan jag var hemma.

Det blev lite middagslagning och surr och snack med barnen. Efter en stund kom Mallan förbi. Hon gratulerade Sofia i efterhand med en present. En Ipod-sladd! Äntligen fick hon en sådan! :)

Vi satt länge och surrade i köket innan Marlene tog sin promenad hem igen.

Då blev det dags för Fian att bestämma vad hon ska ta med sig till den nya lägenheten. Imorgon åker hon dit. Den stora flytten blir på lördag, men Sofia ska sova där redan från imorgon. Så då är det bäst att vara förberedd... Själv satte jag mig framför datorn och utförde några av mina projekt. Nu är det inte länge kvar innan jag tänker krypa ner i sängen för att se på tv.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!