Onsdag 25 november 2009

2009-11-25 21:50:52 / 0 kommentarer ..


När Mikael väckte mig imorse, så låg det två kurrande katter runt mig. Det är verkligen inte lätt att stiga upp då. Men tillslut drog jag mig upp. Medan jag höll på göra mig färdig fick jag ett sms. Det var Fian som undrade ifall jag var hemma, för då ville hon gärna ha ett glas vatten. Undra hur man klarade sig för i tiden, när man inte ens hade en mobil.

Gick till bussen i spöregn. Hur kul är det på en skala att det REGNAR nu? Det är ju faktiskt december snart. Den mysigaste månaden av dem alla. Så när jag klev på bussen var jag typ genomvåt och Mallan kunde inte låta bli att skratta åt mig.

Strax efter 10 så ringde Mathias. Han hade fått fara hem från skolan för han mådde inget vidare. Feber och fruktansvärd hosta. Mamma Jenny ordinerade vila!

På lunchen gick vi upp till sjukhuset en sväng. Postade lite brev och skvallrade med tjejerna i receptionen. Therese tyckte att julpynta är lite av det värsta som finns, men där är jag helt tvärt emot.

Sofia kom till jobbet med bussen. Hon hade tagit komfortbussen från Piteå. Så hon satt och gjorde mig sällskap den sista timmen. När vi kom hem så blev det middagsfix och sedan upp på vindan. Dit skulle vi av två anledningar; ner med julpynt och mina flyttkartonger. Skönt att jag har kvar så mycket från min lägenhet, nu när Fian ska flytta.

När allt var nere drog Sofia till Ersnäs. Mikael for ut och övningskörde med Robin medan jag satte mig vid datorn.



Försökte knäppa kort på Sofia, men hon gjorde bara massa grimaser hela tiden.
  


Till slut fick jag ett någorlunda bra kort iaf.

Katterna insåg direkt att det kom något nytt spännande in i huset. Julkartongerna måste undersökas.

 

Billabong med långsvansen...

 


Lillen kämpar med att öppna. Han har förstått att man börjar med att ta bort tejpen... :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!