Söndag 1 november 2009

2009-11-02 20:56:02 / 0 kommentarer ..


Kl 8 ringde väckarklockan och jag vaknade och kände mig oförskämt pigg. Med tanke på gårdagskvällens fest, så mådde jag jättebra. Det är inte alls dumt att börja dricka vatten istället för vin mot de senare timmarna.

Vi gjorde oss klara och gick ner till restaurangen för att äta frukost. Hotellfrukost, det är något speciellt det... Vi fick snart sällskap av andra från Mikaels jobb. Vissa såg man aldrig till... :)

Det var utcheckning redan kl 11, så vi var hemma igen tidigt på förmiddagen. Vi hälsade på våra underbara bebisar och packade upp. Söndagen bjöd på ett otroligt vackert och soligt väder så vi klädde på oss och gick iväg på en lång promenad. Härligt!

Mina ungar + Niklas for iväg till Örnäset för att gratulera deras kusin som fyller år. Lilla Emelie blir redan 8 år... Själv bänkade vi oss i soffan. Man var ändå lite trött... Först såg vi Körslaget och sedan bytte vi och såg reprisen på Dansbanskampen. Två ganska rogivande program om ni frågar mig.

Ungarna kom tillbaka med lill-Robin som chafför. Eftersom han nyligen tagit körkort så kör han bil jämt... :) Matte drog iväg till basketen och de andra for till Ersnäs, så det blev riktigt lugnt hemma igen.

Det hände inget mer denna dag faktiskt. Inte för mig... Såg lite mera tv och bara kopplade av. Mikael for och tränade hockey, så jag fick några sköna timmar helt ensam...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!