Söndag 22 november 2009

2009-11-22 19:33:40 / 0 kommentarer ..


Idag sov jag lite längre, och det var ju skönt... Vi steg upp och åt frukost. Mikael har blivit utvald att vara med i Svensktoppjuryn, vilket retar mig, så han var väldigt engagerad i att lyssna på det. Som om han  bryr sig egentligen... Jag är mycket mer intresserad om man ska vara ärlig. Men det som stör mig mest är att han inte värderar den musik som jag gillar, på samma sätt som mig.

Vi gjorde oss klar och skjutsade Robin till Storheden. Vi passade på att springa in på Coop och handla lite till middagen. Sedan for vi iväg till Lena o Peder. Där stannade vi i flera timmar och surrade på om en massa saker. Lena hade bakat en misslyckad (enligt henne) kladdkaka som vi fikade. Inte jag då, men de andra.

Efter lite rundvandring hos dem så for vi hem. Jag började med middagen; laxlåda. Mycket gott, även om den faktiskt hade kunnat vara lite längre i ugnen. Sen har det inte hänt något mer idag. Ja alltså, det där gamla vanliga händer ju alltid. Man tvättar och städar och dammar och datoriserar och tv-tittar och socialiserar. Men utöver det, hände det inget...


Lena o Peders nyförvärv, en husvagn. De är mycket lyckliga över att äntligen köpt sig en egen vagn. Jättefin Adria måste jag säga.


Det är en bra vagn för dem, med våningssäng till flickorna länst bak. Och så får de en egen liten sittdel.


Fram ser den ut så här. Blått och fint är det, även om Lena tyckte att det blåa kändes lite kallt. Men ändå väldigt fin...


Mikael var oxå nyfiken på golvet som Peder lagt i ladan. Han har varit så duktig Peder. Skönt för Lenas pappa att veta att hans husvagn inte åker genom golvet... :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!