Söndag 29 november 2009

2009-11-29 20:09:04 / 0 kommentarer ..


Vaknade av alarmklockan strax efter 8. Var inte så tokigt trött, så jag steg upp och gjorde mig klar. Sedan väntade en högtidsstund; hotellfrukosten. Än en gång gjorde hotellet bra ifrån sig. Frukosten fanns det absolut inte något att klaga över. Om man inte kan skylla på dem att man blir för tok för mätt...!?

Vi återvände till rummet och tog en halvslummer... :) Upptäckte att jag fått sms av en god vän, Helena, som frågade om hon kunde ringa. Visst kunde hon det! Det var så trevligt att prata med henne...

Utanför fönstret såg vi att de började sätta upp marknadsstånd mm. Det var dags för skyltsöndag. Vi funderade om vi skulle gå där, men insåg att vi inte hade nog med varma kläder för att göra det. Istället gick vi och checkade ut.

Jag sa till Mikael att jag ville åka till mormor och morfars grav. Jag har inte sett den sedan min söta mormor dog och blev nerlagd till morfar. Äntligen får de vara tillsammans igen. Det är faktiskt med sorg i hjärtat som jag tänker på att det nu är ungefär ett år sedan som jag såg min mormor för sista gången i livet. Förra året då vi gjorde julhandlingen i Skellefteå så åkte vi till mormor på sjukhuset. Den lilla lilla kvinnan som låg i sin sjukhussäng, blev så otroligt lycklig att se mig. Det värmer i hjärtat än idag. Allra sötaste Mormor Karin, jag saknar dig massor!

I alla fall... Vi åkte till graven och tittade innan vi körde hem till Gammelstad igen.

Hemma möttes vi av två mycket lyckliga katter i ett kallt hus. Bara 16 grader var det inomhus så småkatternas tassar var alldeles kalla. Även de är van vid 26-graders värme inomhus. Så det blev att elda direkt för att sedan packa upp. Mathias hade faktiskt skött huset bra när vi varit borta. Skönt... :)

Resten av söndagen har varit ganska lung. Mikael som skadade sig förra söndagen på hockeyn, valde att avstå från att spela idag. Istället tog han och jag en promenad till Henning. Mikael stannade där för att se fotbollen. Det är tydligen en jättematch mellan Barca och något annat lag. Själv valde jag att gå hem och ta det lugnt.


Morfar och mormors gravsten.


Fint med kyrkan i bakgrunden.


Idag tände vi första ljuset i adventstaken... :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!