Fredag 16 oktober 2009

2009-10-18 16:10:02 / 0 kommentarer ..


Fredag och hipps vipps var arbetsveckan över. Idag regnade det när jag skulle till jobbet. Trist...

På jobbet var det mesta som vanligt. Annelie var inte på plats, men det var väl det enda som inte var normalt. Arbetade en del med att skriva protokollet från APT:n idag. Det är viktigt att få det där gjort ganska snart efter mötet, annars förstår man inte sina anteckningar... :)

Idag beställde jag även en jacka och leggings till Sofia. Hon har ju inte hittat någon på stan, så nu gav hon upp och beställde en via nätet istället. Mallan hängde på och även hon beställde en jacka. Ska bli kul att se hur det ser ut i verkligheten.

Jag tog bussen hem idag och när jag klev av mötte jag Robin Selberg. Han var så lycklig för han hade klarat körkortet dagen innan! Kul för honom... :)

Sedan gick jag hem och Mikael kom i samma veva. Vi började med maten och idag gjorde Mikael köttfärslimpa. Alltså, jag måste bara säga det, men Mikael är en suverän kock. Han hade massa saker i köttfärsen så det blev gudomligt gott. Och såsen ska vi inte ens tala om... Bara jag nu skriver om maträtten så vattnas det i munnen! Oj oj oj... Tillsammans med ett glas rött, så kan jag säga att middagen var helt underbar.

Kvällen bestod mest av att försöka hålla sig vaken i soffan medan vi såg Idol och några andra svamelprogram på tv...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!