Fredag 23 oktober 2009

2009-10-25 13:59:59 / 0 kommentarer ..


Jag såg ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" i håret när jag steg upp. Så jag stoppade in huvudet i duschen och blötte det. Bredvid mig stod två katter och var väldigt nyfiken på vattnet...

Lillen försökte gå in i duschen. Han är inte rädd för vattnet men tycker nog det är obehagligt att bli blöt om tassarna. Det är faschinerande hur fort han kan vifta med tassen när den blir blöt... :)

Jag satt och åt frukost i lugn och ro och tittade på köksklockan. 06.58... Tänkte att det var ju lugnt för bussen går ju 20 över... Men så insåg jag plötsligt att jag började ju 7.30 idag och då går ju bussen 7.02! Gissa vem som fick bråttom att borsta tänder, packa mat, väcka Fia, säga hejdå till Matte, pussa Mikael och springa till bussen! Jo, jag... Men jag hann oxå!!! :)

Mötte partyprinsessan Marlene på bussen. Hon var så fin idag. Men det berodde ju på att hon direkt efter jobbet skulle på After Work med sin kusin!

I all rusch där hemma på morgonen så glömde jag mitt headset hemma. Jag tänkte att jag vägrar gå hem om jag inte har det. Men då kom Mikael förbi med det när han ändå var och hälsade på sin mamma på sjukhuset! Så därför blev det en promenad hem idag!

Det kom lite snö men det var ändå ganska skönt när jag promenernade gick och lyssnade på min bok. Tänk vad promenaderna var trista utan ljudböcker förr i tiden...

Hemma blev det bara att sätta sig vid köksbordet och äta en riktigt god fredagsmiddag. :) Vi satt länge kvar och surrade innan vi avslutade fredagskvällen med tv-tittande.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!