Lördag 10 oktober 2009

2009-10-11 21:18:28 / 0 kommentarer ..


Kl 8.30 var Lillen så hungrig att det var omöjligt för honom att låta oss sova. Så han tog till sitt specialknep; kurra så högt man kan, trampa mamma på bröstkorgen och sedan slicka henne på näsan! Hmmm... Vem kan sova då? Så det var bara att bege sig upp och ge de små underbarnen lite mat.

Vi åt lite frukost och funderade vad vi skulle göra under dagen. Jag började med att städa och fixa tvättmaskinen. Tömde tvättstugan på alla tomma mjölkpaket osv... Städade toaletter och kattlådor. Sedan tog jag med mig Mathias och for till Storheden.

Först var vi på Coop och köpte lite kattsand och annat smått och gott. Precis när vi skulle fara kom jag på att Annelie sagt att hon kanske skulle komma förbi. Då tänkte jag att det var bäst att köpa en bullängd. Jag sa till Mathias att vänta och stå kvar exakt där, så skulle jag komma strax. Kattsanden var så tung att bära omkring.

Jag gick till bullhyllan och insåg att där fanns det bara bullar som var två dagar gamla. Det går inte... Då blev det beslutsångest i stora mått och jag funderade fram och tillbaka tusen gånger. Valde tillslut punchrullar. På väg mot kassan mötte jag Mallan och hennes mamma, så det blev ju att stanna och prata.

Kom sedan på att Matte väntade så jag skyndade mig tillbaka. När jag såg honom på håll, såg det ut som om han trodde att jag helt enkelt hade lämnat honom där och stuckit. Men så länge var jag faktiskt inte borta....!

Vi for sen på Expert och fixade nytt mobilnummer till Matte och sedan for vi hem. En stund senare ringde Annelie och frågade om hon kunde komma, vilket hon givetvis kunde. Vi fikade och surrade ett bra tag innan hon for vidare.

Själv började jag då med middagen. Idag blev det ugnstekta kotletter med potatisbakelser. Mumsigt värre!

Kvällen låg jag däckad i soffan av en djävulsk huvudvärk! Men jag hade ändå fått mycket gjort under dagen.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!