Lördag 24 oktober 2009

2009-10-25 14:09:56 / 0 kommentarer ..


Jag sa till Mikael igår att han skulle väcka mig när han vaknade. Det gick åt fanders. Jag vaknade när det ringde i Mikaels mobil, då var kl 10.10. Alla mina planer gick i stöpet! Jag skulle ju vara på stan kl 10 hade jag tänkt.

I stället så tog jag det lugnt hemma ett tag innan jag övertalade Mathias att följa med på Storheden. Jag mutade med lunch på Max och han nappade direkt! Vi gick sedan på Lindex och sen till Intersport. Där köpte jag mig en jacka. Jag tänkte ta en svart, men eftersom jag har flera svarta så tog jag en röd. Typ alla på mitt jobb har röda vinterjackor, så nu blir jag "en i gänget"...

Vi var förbi H&M oxå och där köpte jag mig en kjol. Vi tänkte fara till ÖoB men det hade tydligen hela Luleås befolkning tänkt, så vi struntade i det. Istället for vi till Ica Maxi. När vi var nästan klar ringde Mikael och bad mig fara på Biltema för att handla elkabel. Så då fick jag göra det oxå, innan vi till slut for hem.

Hela eftermiddagen gick jag omkring och fixade och donade här hemma. Hjälpte Mikael att sätta ut en annons på skotern och sedan åt vi middag.

Efter maten åkte vi till Holmen och hälsade på Lena o Peder. Peder har fyllt år och det var dags att gratulera honom. Han fick blommor, mörk choklad och trisslotter. Han tittade på Lena, höll upp lotterna och sa att avbetalningen kanske var löst nu. Det visade sig att de hade köpt sig en husvagn! Riktigt kul för de har verkligen velat ha en sådan.

Efter ett tag kom även Ingela o Tomas förbi och vi satt ganska länge och fikade/pratade. Strax efter 20 var vi åter hemma och då var det dags för lördagskampen. Alltså, kampen om Körslaget eller Dansbandskampen. Jag vann och vi såg Körslaget! Tyvärr åkte Caroline ut och den där Stefan lyckades hålla sig kvar. SKIT...

Vi såg en jättebra film sedan, men som vanligt som somnade jag ifrån filmen...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!