Lördag 3 oktober 2009

2009-10-04 21:11:09 / 0 kommentarer ..


Vaknade med frukstansvärt ont i halsen. Inte bra. Mikael frågade om vi verkligen skulle fara iväg och jag sa att det skulle vi så klart!

Idag var det nämligen dags att fara till Ingelas stuga i Merrasjärvi. Merrasjärvi ligger 10 mil norr om Pajala... Det är långt! Men när vi tillslut fått bilen packad och instruerat Mathias om katterna, så begav vi oss iväg. Det tog länge, men strax efter halv ett var vi äntligen framme.

Ingela var hos sin mamma när vi kom så vi stannade lite snabbt där innan vi for vidare till Ingelas stuga. Där kom Tomas körande med fyrhjuling genom skogen. Ingela berättade att han kör den där mycket, men nu när hans mamma Monica är på besök, så slåss de om att få köra. :)

De gjorde kaffe över öppen eld och vi fikade ett tag innan Tomas och Mikael for iväg med fyrhjuling/traktor och hämtade grus. Jag och Ingela satt mest och bara njöt i det vackra vädret. Grillade lite korv och bara njöt.

Vi satt ute hela dagen innan vi gjorde oss klara för att gå till Torsten och Gunborg för att äta. En trerättersmiddag blev vi bjudna på. Jag kan säga att den maten hade jag nog inte köpt på restaurang, för då hade jag blivit ruinerad. Det är klass på Gunborgs mat!

Efter middagen och massa prat, så blev det dags för bastu. Där var vi resten av hela kvällen innan vi gick tillbaka till stugan för att gå till sängs.´


Ingela bjöd på vin från en anka!


På kvällen satt vi i Torsten och Gunborgs inglasade uterum och intog en superb middag.


Tomas efter bastun.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!