Måndag 26 oktober 2009

2009-10-26 20:47:47 / 0 kommentarer ..


Tack Cissi L för att du påminde mig över att det är ju faktiskt inte enbart pengar jag har sparat när jag slutat röka. Massor med hälsa har jag sparat oxå, och det värdesätter jag ju givetvis mer än pengar. Det är så lätt att alltid tänka i ören och kronor, men vad är de pengarna värda om man inte har hälsan!? Tål att tänkas på!!!

Morgonen var ganska lugn idag hemma. Allt gick enligt planerna tills dess att mina bebisar tyckte att toaborsten är en superkul leksak! Jag ryckte åt mig vattensprutan och sprutade på katterna så fort de närmade sig borsten. Problemet var att de nog tyckte det var lite spännande ändå, för de smög sig fram gång på gång. Tillslut fick jag ge mig för jag var tvungen att springa till bussen. Men jag tror inte katterna lekt med den äckliga borsten något mer, för den stod kvar när jag kom hem från jobbet.

Idag ringde jag till Annelie. Stefan svarade och när han på frågan "Så ni har kommit hem" svarade "Ja, tyvärr" så tog jag det som ett tecken på att de hade haft det jättebra. Det fick jag oxå bekräftat när jag pratade med Annelie. Imorgon kommer hon till jobbet! Så roligt... :)

Jag gick hem från jobbet idag och precis när jag kommit hem så kom han som skulle köpa skotern. Jag skämdes massor för mina rosiga kinder och turbokrulliga hår! Men jag kan inte rå för att jag har ett hår som bara en mamma kan älska!

Ikväll är jag i dyster stämning. Inte ledsen bara så där trött och lite "down"... Så idag lyssnar jag på Maritza Horns skiva Jämmer och Elände. Alla känner väl till Lasarettsvisan som finns på den skivan. Men hela cd:n är full med tragiska underbara visor! Detta är en skiva min mammas man hade när jag var liten och jag älskar den!

Maritza har en dotter som heter Melissa Horn och hon är minst lika bra! Lyssna på henne så får ni höra!

Nu är min icke skoterägande sambo sugen på att sätta sig vid datorn. Tror nog det är Blocket.se och skoterannonser som hägrar...




Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!